• PRO TV
  • Dorian Popa a plecat din țară? Cum s-a afișat vloggerul după ce a fost prins sub influența drogurilor la volan

Dorian Popa a plecat din țară? Cum s-a afișat vloggerul după ce a fost prins sub influența drogurilor la volan

Dorian Popa a plecat din țară? Cum s-a afișat vloggerul după ce a fost prins sub influența drogurilor la volan

Vineri, pe data de 27 octombrie, Dorian Popa a fost oprit de polițiști în trafic și supus unui control cu aparatul DrugTest. În urma rezultatelor s-a constatat faptul că acesta consumase cannabis.

Gallery

​Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov l-au oprit pe Dorian Popa în localitatea Domnești, Ilfov, iar la fața locului l-au testat pentru consumul de substanțe ilegale.

La scurt timp după ce a văzut că rezultatul a ieșit pozitiv pentru cannabis, artistul a declarat că nu a consumat nimic, ci că a stat în preajma unor persoane care au făcut acest lucru, el doar inhalând fumul. Ulterior, vloggerului i-a fost suspendat permisul de conducere și i s-a deschis dosar penal.

Dorian Popa a plecat din țară după ce a fost prins drogat la volan

Deloc afectat de cele întâmplate, vloggerul a publicat pe contul său personal de socializare câteva imagini din aeroport, dar și din avion, semn că este deja plecat din țară. (Vezi în galeria de mai sus cum s-a fotografiat Dorian Popa).

Dorian Popa a susținut că va filma un vlog din vacanță, iar cei care îl urmăresc așteaptă explicații cu privire la ultimul incident petrecut.

Reamintim că după ce a fost prins de oamenii legii, artistul s-a prezentat la o unitate medicală din Capitală pentru recoltarea probelor biologice, făcându-se în aceste momente cercetări.

Foto: Instagram/Dorian Popa

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni