• PRO TV
  • Reacția fanilor după ce Irina Loghin s-a filmat în beci lângă damigenele cu vin. Cântăreața a dezvăluit rețeta ei de must

Reacția fanilor după ce Irina Loghin s-a filmat în beci lângă damigenele cu vin. Cântăreața a dezvăluit rețeta ei de must

Reacția fanilor după ce Irina Loghin s-a filmat în beci lângă damigenele cu vin. Cântăreața  a dezvăluit rețeta ei de must

La 84 de ani, Irina Loghin are o energie de invidiat. Cântăreața păstrează o legătură strânsă cu fanii pe rețelele sociale, unde vorbește despre activitățile din gospodărie. Recent, ea s-a filmat în beciul casei, povestind despre prepararea vinului, iar postarea a adunat sute de comentarii.

Mai mulți fani au fost interesați de rețeta de must a Irinei Loghin. În fiecare toamnă, vedeta are grijă să își prepare elixirul cu un ingredient extrem de apreciat, și anume, hreanul.

„Dragii mei, gata mustul?
Mie mi-a ieșit un must foarte bun, parfumat!”, a scris ea în dreptul filmulețului. 


„Poftă bună! Felicitări! Nu am știut de hrean că se pune în must! Cât trebuie pus la o damigeană de 50 kg, Doamna Irina?, a întrebat unul dintre fanii ei.

„20 g de hrean!”, a răspuns cântăreața.

„Felicitări, doamna Irina.Jos pălăria pentru omul gospodar”, „Felicitări, sunteți minunată”, „Cu respect Regina Cântecului Românesc. Vă Iubim”, sunt doar câteva dintre comentariile de apreciere pe care le-a primit. 

Irina Loghin este foarte atentă la alimentație, lucru pe care l-a dezvăluit de fiecare dată când a avut ocazia. Nu consumă carne niciodată și spune că întotdeauna i-a fost milă de animale.

O alimentație sănătoasă și multă mișcare, acestea sunt secretele Irinei Loghin. Artista obișnuiește să se plimbe în parc în fiecare zi, chiar și atunci când are programate evenimente sau diferite apariții publice.  

„Nu, de când se sacrificau animalele la țară...era un chin pe mine. Mi-a fost milă, da! Și dacă tăia cineva o pasăre, cum se tăia pe atunci, în sărăcia prin care treceam , mâncam doar zeama, nu mâncam carne.Nu am fost niciodată carnivoră. Mâncam că nu aveam încotro. Așa, tot felul de zarzavaturi, cartofi. Îngrașă și cartofii”, a spus Irina Loghin în cadrul emisiunii La Măruță.

Gallery

Beneficiile mustului 

Mustul de struguri conține vitaminele A, B1, B2 şi minerale. Stimulează imunitatea, menține sănătatea inimii, reduce retenţia de apă şi energizează organismul. O analiză a arătat că sucul de struguri poate îmbunătăți semnificativ nivelurile de colesterol total și ajută la protejarea împotriva bolilor de inimă. 

Sursă foto: Facebook/ Irina Loghin

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni