• PRO TV
  • Dumitru Dragomir, despre cazul lui Dorian Popa! Reacția fostului președinte LPF după ce vloggerul a fost prins drogat la volan: „E tânăr, a comis-o”

Dumitru Dragomir, despre cazul lui Dorian Popa! Reacția fostului președinte LPF după ce vloggerul a fost prins drogat la volan: „E tânăr, a comis-o”

Dumitru Dragomir, despre cazul lui Dorian Popa! Reacția fostului președinte LPF după ce vloggerul a fost prins drogat la volan: „E tânăr, a comis-o”

Fostul șef LPF, Dumitru Dragomir, a avut o primă reacție după ce vloggerul Dorian Popa a fost prins la volan sub influența substanțelor ilegale.

Gallery

​Vineri seară, pe data de 27 octombrie 2023, Dorian Popa a fost prins drogat la volan. Polițiștii l-au oprit pe acesta în localitatea Domnești, l-au testat cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a ieșit pozitiv la cannabis.

Ulterior, artistul a declarat că nu a consumat substanțe interzise, ci că a stat în preajma unor persoane care au făcut acest lucru, el doar inhalând fumul. Vloggerului i-a fost suspendat permisul de conducere și i s-a deschis dosar penal.

Vestea s-a răspândit rapid și mai multe persoane publice au reacționat, printre acestea numărându-se și Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Contactat de jurnaliștii de la Fanatik.ro, acesta a spus că așteaptă verdictul autorităților și că nu vrea să se transforme într-un procuror.

„Pentru că sunt mulți cântăreți care se droghează. Nu m-a mirat. Domne, mai devreme sau mai târziu canabisul se va legifera și în România ca în majoritatea țărilor din lume. Din punct de vedere medical.

Dar care vroiau să iasă în evidență cu niște lucruri despre care nu aveau cunoștințe. Se duceau peste ea cu vorba și o acopereau. Nu e corect. Doamna aia învățase carte. Nu m-a mirat, dar îmi place de Dorian.

Eu nu pot să mă transform în procuror și să-l ascund pe Dorian de ceva. Dacă este vinovat, treaba lui, se descurcă. Canabisul va deveni normalitate, jumătate din America și omenire, canabisul este medicament.

Eu nu l-am cunoscut personal, dar mă uit pe rețele de socializare, asta fac dimineața. E chiar simpatic Dorian. Dar dacă greșește trebuie să se îndrepte. Eu sunt un om mai bătrân decât voi. Oamenii totuși se îndreaptă, nu rămân defecți pe vecie.

E tânăr, a comis-o, plătește pentru asta. Faptul că el conduce în chiloți și în halat nu trebuie să fie condamnat. Asta cu drogatul e o nenorocire în toată lumea. Dacă nu luăm măsuri educative. Ei folosesc anumite medicamente drogante”, a spus Dumitru Dragomir pentru sursa amintită.

Foto: Instagram, Agerpres

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni