• PRO TV
  • Beauty Buzz – Sezonul 2 - Episodul 3: Tendințe de machiaj pentru anul 2024

Beauty Buzz – Sezonul 2 - Episodul 3: Tendințe de machiaj pentru anul 2024

Beauty Buzz – Sezonul 2 - Episodul 3: Tendințe de machiaj pentru anul 2024

Episodul 3 Beauty Buzz prezintă tendințele în materie de machiaj pentru anul 2024. Tendințele sunt potrivite atât pentru cei care preferă un machiaj natural, cât și pentru cei care sunt adepții unui machiaj mai de impact.

Gallery

​Machiajul natural, cu accente strălucitoare, machiajul grafic și machiajul abstract, culorile albastru și verde, machiajul metalic, dar și cel monocromatic sunt tendințele anului 2024, în materie de make-up.

Make-up artistul Raluca Paraschiv a ales un machiaj smokey eyes, în nuanțe de albastru electric. Primul pas este reprezentat de stilizarea sprâncenelor, urmând aplicarea concelear-ului atât pe pleoapa superioară, cât și pe cea inferioară, reprezentând baza machiajului pentru ochi.

Prima nuanță aplicată este una nude, atât pe pleoapa superioară, cât și pe cea inferioară. Pe linia apei și la baza genelor se aplică un eyeliner sau un creion dermatograf negru, urmând difuzarea lui. Peste eyeliner se aplică un fard albastru electric.

În colțul interior al ochiului se aplică o nuanță de auriu și, pe pleoapa superioară, se aplică aceeași nuanță de albastru electric, culoarea fiind difuzată cu nuanța de maro care a fost aplicată prima oară.

Următorul pas este reprezentat de aplicarea mascarei și de conturarea colțului intern. Pe ten se aplică o bază de machiaj adaptată tenului, urmând aplicarea fondului de ten. Concelear-ul este aplicat deasupra buzei superioare, în bărbie și în zona cearcănelor.

Zonele în care a fost aplicat concelear-ul, dar și restul feței sunt fixate cu pudră și urmează conturarea feței și a buzelor, aplicarea unui blush, totul fiind fixat, la final, cu spray fixator.

Trips & tricks

  1. Culorile metalice pot fi aplicate cu vârful degetelor, pentru un efect mai intens
  2. Iluminatorul poate fi aplicat și pe față, pentru un efect strălucitor și proaspăt, înaintea fondului de ten
  3. Pentru ca rujul să reziste mai mult, se poate aplica fond de ten inclusiv pe buze

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni