• PRO TV
  • Proprietarul azilului de bătrâni la care locuiește Irinel Columbeanu, anunț îngrijorător! Cum își bat joc oamenii de fostul milionar ajuns sărac

Proprietarul azilului de bătrâni la care locuiește Irinel Columbeanu, anunț îngrijorător! Cum își bat joc oamenii de fostul milionar ajuns sărac

Proprietarul azilului de bătrâni la care locuiește Irinel Columbeanu, anunț îngrijorător! Cum își bat joc oamenii de fostul milionar ajuns sărac

Irinel Columbeanu se află în acest moment la azilul de bătrâni la care, în trecut, și tatăl lui a locuit. Fostul milionar se confruntă cu mari probleme, atât din punct de vedere medical, cât și financiar. Recent, el a declarat că nu își permite nici măcar să își plătească chiria de la căminul pentru persoane vârstnice.

Gallery

​Irinel Columbeanu trece prin clipe extrem de dificile, după ce întreaga sa viață a luat o întorsătură neașteptată. Fostul milionar de la Izvorani a ajuns în punctul în care să nu își permită nici măcar să își plătească chiria la azilul de bătrâni la care este cazat. Din acest motiv, oamenii au luat inițiativă și i-au donat acestuia sume considerabile de bani. 

Deși mulți oameni, precum Serghei Mizil sau Leo de la Strehaia, l-au ajutat pe fostul milionar, au existat și persoane care l-au luat în batjocoră pe Irinel. Potrivit declarațiilor lui Ion Cassian, proprietarul azilului de bătrâni din Ghermănești, unele persoane au trimis doar un euro pentru Columbeanu, gest considerat ironic. 

„Sunt oameni care fac glume nesărate pe seama situației lui. Unii au donat, pentru el, în contul fundației, un euro. Nu e vorba că doar atât au avut, pur și simplu a fost o bătaie de joc la adresa lui Irinel.

Cine este singura femeie din viața lui Irinel Columbeanu care l-a vizitat la azil 

Irinel Columbeanu s-a trezit, dintr-o dată, singur. Acesta, deși de-a lungul vieții a fost mereu la brațul celor mai frumoase femei, precum Anna Lesko, Monica Gabor sau Romanița Iovan, la greu aproape niciuna nu i-a sărit în ajutor. 

Ion Cassian a mai declarat pentru sursa citată că ultima lui iubită, Oana, a fost singura care l-a vizitat la azil. Deși aceasta nu i-a oferit bani, i-a fost alături din punct de vedere moral, lucru care l-a impresionat pe Irinel:

„Dintre toate fostele lui iubite, doar ultima, Oana, este ajutorul lui, nu financiar, ci moral, ea este singura care îl vizitează la azil. A venit, asta e important, pentru el contează mult treaba asta”, a mai spus proprietarul azilului din Ghermănești pentru sursa menționată anterior.

Sursă foto: Irinel Columbeanu/Facebook, Captură ecran, AgerPress, Profimedia

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni