• PRO TV
  • Luna noiembrie aduce la PRO CINEMA filme inspirate din evenimente istorice, dar și producții românești de succes

Luna noiembrie aduce la PRO CINEMA filme inspirate din evenimente istorice, dar și producții românești de succes

Luna noiembrie aduce la PRO CINEMA filme inspirate din evenimente istorice, dar și producții românești de succes

În luna noiembrie, PRO CINEMA va difuza pelicule bazate pe fapte reale, dar și producții românești. Grila lunii conține drame inspirate din evenimente istorice, filme ce se bucură de distribuții impresionante și producții pline de adrenalină, care promit să păstreze telespectatorii cu sufletul la gură pe tot parcursul difuzării.

Duminică, 5 noiembrie, de la 20:30, Ultimul Vermeer – The Last Vermeer va fi difuzat în premieră, la PRO CINEMA. Filmul este inspirat din viața lui Han van Meegeren. Cunoscutul pictor, interpretat de actorul Guy Pearce, a escrocat milioane de dolari din lumea artei prin vânzarea de falsuri ale creațiilor lui Johannes Vermeer. Producția spune povestea palpitantă a celui mai de succes falsificator de artă din toate timpurile, care a vândut picturi de peste 30 de milioane de dolari.

Pe 12 noiembrie, de la 20:30, cei de acasă vor putea urmări, în premieră la PRO CINEMA, Operațiunea „Tocănița” – Operation Mincemeat. Acțiunea este amplasată în anul 1943, când țările aliate vor să pună în practică un plan de asalt, conceput de ofițerii Ewen Montagu și Charles Cholmondeley. Aceștia vor încerca să creeze cea mai puternică strategie de dezinformare, asumându-și riscuri incredibile.

În ce de a doua jumătate a lunii, serile de vineri vor fi dedicate producțiilor românești. În ziua de 17 noiembrie, de la 22:30, telespectatorii se vor putea bucura de Neidentificat, o peliculă din distribuția căreia fac parte nume cunoscute, precum Ana Ularu, Vasile Muraru, Ioana Bugarin și Bogdan Farcaș. Filmul spune povestea polițistului Florin Iespas, care încearcă să rezolve un caz de incendiere. Viața sa se învârte exclusiv în jurul deslușirii misterului, iar protagonistul devine obsedat de construirea cazului în jurul lui Bănel, suspectul său principal. Rămâne de văzut dacă abuzul de putere exercitat de polițist va face dreptate.

Pe 24 noiembrie, de la 22:30, filmul Miracol va fi difuzat la PRO CINEMA. Pelicula urmărește aventura Cristinei Tofan, o tânără călugăriță, care se strecoară afară din mânăstirea în care își petrece fiecare zi din viață. Aceasta este determinată să ajungă la spitalul din apropiere, unde caută o anume persoană. În tot acest timp, inspectorul de poliție Marius Preda este pe urmele ei. Detectivul va avansa rapid în investigație și va descoperi lucruri neașteptate despre Cristina.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni