• PRO TV
  • Celebra soprană Irina Baianț prezintă Illuminarium – Bridge of Time, un spectacol extraordinar despre puterea nemuritoare a muzicii, în decembrie, la Sala Palatului

Celebra soprană Irina Baianț prezintă Illuminarium – Bridge of Time, un spectacol extraordinar despre puterea nemuritoare a muzicii, în decembrie, la Sala Palatului

Celebra soprană Irina Baianț prezintă Illuminarium – Bridge of Time, un spectacol extraordinar despre puterea nemuritoare a muzicii, în decembrie, la Sala Palatului

Soprana Irina Baianț, una dintre cele mai populare soprane ale României în acest moment, cu roluri principale în producții de musical precum Fantoma de la Operă și My Fair Lady, și Musicals.ro prezintă în luna decembrie la Sala Palatului spectacolul Illuminarium – Bridge of Time, un concept care sparge tiparele divertismentului cultural autohton. Spectacolul va avea loc pe 28 decembrie la Sala Palatului, biletele fiind deja disponibile în rețeaua Iabilet.ro. Conducerea muzicală este asigurată de maeștrii dirijori Daniel Jinga și Andrei Tudor, alături de Orchestra Metropolitană București.

Gallery

Illuminarium – Bridge of Time este conceptul spectacolului fără granițe. O desfășurare a artelor interpretative, unde muzica este pașaportul către o experiență de neuitat. Acest concept te poartă într-o călătorie prin spațiul artistic, în care, sub tematica ediției, deschidem lumea emoțiilor, a entuziasmului și revelației, spusă prin limbajul vibrațiilor de lumini, mișcarea corpurilor, sunet și miros, a declarat soprana Irina Baianț.

Așadar în prag de trecere către noul an, Irina Baianț și Musicals.ro propun publicului o poveste despre credință, curaj și eliberare, prin noblețea temelor muzicii clasice până la nemuritoarele reprezentări ale celor mai cunoscute musicaluri și coloane sonore de film, alături de invitați care au marcat transformarea emoției într-un spectacol de zile mari.

Irina Baianț, una dintre marile voci ale României în momentul de față

Soprana în vârstă de 33 de ani a reușit să cânte până acum pe marile scene ale lumii, alături de nume grele din țară, dar și de la nivel internațional. Prin vocea și frumusețea sa a reușit să impresioneze, câștigând notorietate în întreaga Europă. De la vârsta de trei ani Irina Baianț a cochetat cu muzica, pe atunci învățând cum să cânte la pian. Debutul în industrie l-a avut în noiembrie 2010, pe scena Teatrului de Operetă din București, în rolul Adelei din piesa ”Die Fledermaus”, de Johan Strauss.

Cu timpul, Irina Baianț a cântat pe scenele de la Opera din Viena, Opera Națională a României, Filarmonica din Berlin, Opera Garnier din Paris, Filarmonica din Bruxelles, Balshoi Teatre din Moscova, Palatul Kremlin, Opera Națională din Istanbul, Grand Rex Paris sau Munchen Stats Oper. Are și a avut colaborări, printre altele, cu Teatro alla Scala, din Milano, Garnier Opera, Cairo Opera, Marseille Opera, Her Masjety's Theatre sau Covent Garden Opera și este colaboratoare permanentă a maestrului Vladimir Cosma în toate concertele, evenimentele si turneele ultimilor opt ani pe care acesta le-a desfäsurat în Europa. Irina Baianț este invitatã a Priețesei Stephanie de Monaco în parteneriatele educaționale și culturale pe care le-a avut cu România. Este detinătoarea a peste 30 de premii naționale și internaționale la competiții și festivaluri de renume. De altfel, notorietatea Irinei Baianț a luat amploare și după ce a apărut în ”Fantoma de la Operă”, care anul va avea loc la Opera Națională din București.

Irina Baianț în Illuminarium – Bridge of Time, un spectacol co-produs de Musicals.ro

Musicals.ro este alcătuită dintr-o echipă de profesionişti cu experiență îndelugată, care de-a lungul ultimilor 15 ani a demarat şi a fost implicată în realizarea mai multor spectacole de mare succes precum Fantoma de la Operă, Romeo şi Julieta, Rebecca, Crai Nou My Fair Lady şi Mamma Mia!. Echipa reunește regizori, dirijori, scenografi și producători profesionişti din teatrul muzical din România aceștia lucrând cu unele dintre cele mai mari nume din West End, Broadway şi industria de elită internaţională a muzicalurilor, precum CBE Graham Vick, Stephen Barlow și Paul Curran.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni