• PRO TV
  • Vladimir Drăghia, prima declarație după ce l-a bătut în cușcă pe Cornel Păsat. Cât timp s-a antrenat actorul din „Clanul”

Vladimir Drăghia, prima declarație după ce l-a bătut în cușcă pe Cornel Păsat. Cât timp s-a antrenat actorul din „Clanul”

Vladimir Drăghia, prima declarație după ce l-a bătut în cușcă pe Cornel Păsat. Cât timp s-a antrenat actorul din „Clanul”

Vladimir Drăghia și Cornel Păsat au acceptat provocarea lansată de Gala RXF 45 și au intrat în cușca MMA. Fanii acestui sport au așteptat cu sufletul la gură evenimentul, care s-a desfășurat în data de 1 noiembrie. Vladimir Drăghia, îndrăgitul actor din „Clanul”, și-a învins rapid adversarul.

Vladimir Drăghia s-a bătut cu liderul trupei Flamingo Boys contra sumei de 10.000 de euro. Lupta a fost câștigată detașat de actorul din „Clanul”. Cornel Păsat a acuzat că și-ar fi rupt bicepsul drept și de aceea nu a putut să-l bată pe rivalul său, scrie cancan.ro.

Gallery

După victorie, Vladimir Drăghia a oferit un interviu exclusiv pentru PRO TV. 

Ce a însemnat pentru tine această experiență, să lupți în cușcă?
O pasiune descoperită recent, o supapă prin care mă eliberez de tensiunea ancestrală. 

Cât timp te-ai antrenat?
Am făcut antrenament specific 4 luni, dar aveam background de câțiva ani, în Muay Thai.

Ce părere a avut soția ta când i-ai spus că vei intra în cușca MMA?

Nu o mai miră multe lucruri când vine vorba de mine și pornirile mele. (râde)

Ce mesaj le transmiți fanilor tăi, care urmăresc serialul Clanul?

Le mulțumesc, în primul rând, că ne sunt alături și îi invit să ne urmărească în continuare, pentru că toată echipa care lucrează la acest serial își pune nu doar umărul la una dintre cele mai bune producții tv autohtone, ci și inima.

View this post on Instagram

A post shared by RXF MMA (@rxfmma)

În serialul „Clanul”, de la PRO TV, Vladimir Drăghia joacă rolul unui polițist. „Îmi place că am un rol care este destul de apropiat de mine. Îmi era frică să nu cumva să nu-i fac față rolului și programului de filmare. Abia aștept să văd ce urmează…”, a menționat el într-un interviu

Sursă foto: Instagram/ Vladimir Drăghia, rxfmma

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni