• PRO TV
  • Îți mai aduci aminte de Argentina din Inimă de Țigan? Iată cât de mult s-a schimbat Raluca Tătaru

Îți mai aduci aminte de Argentina din Inimă de Țigan? Iată cât de mult s-a schimbat Raluca Tătaru

Îți mai aduci aminte de Argentina din Inimă de Țigan? Iată cât de mult s-a schimbat Raluca Tătaru

Inimă de Țigan, o producție MediaPro Pictures, a revoluționat piața telenovelelor din România și a cucerit întreaga țară la propriu! Printre actorii care au rămas în amintirea telespectatorilor se află și Raluca Tătaru, cea care a jucat rolul Argentinei. Iată cum arată acum, după 15 ani de la difuzare!

Gallery

​Telenovela „Inimă de Țigan” spune povestea unor îndrăgostiți, Irina (Andreea Ibacka) și Codruț (Denis Ștefan) care fac parte din lumi total diferite. Printre persoanajele care au conturat telenovela s-au aflat nume mari din industria cinematografiei românești precum Gheorghe Dinica, Marin Moraru, Gheorghe Visu, Florin Zamfirescu, Florina Cercel, Carmen Tanase, Eugen Cristea, Vladimir Gaitan, Natasa Raab, Virginia Rogin, Eugenia Serban, Mihai Calin sau Dorel Visan.

De asemenea, în „Inimă de Țigan” și-au făcut debutul mai mulți actori, precum Raluca Tătaru. Interpretând rolul Argentinei, sora lui Codruț și fiica Bulibașei Aurică, despre care se spunea ca e pofticioasă, aceasta a reușit să ocupe rapid o poziție în topul preferințelor telespectatorilor.

Anii au trecut, iar Raluca Tătaru a ajuns de nerecunoscut! Actrița s-a schimbat radical, în imaginile publicate pe contul său de Instagram observându-se că a slăbit enorm, s-a tuns și s-a vopsit, acum fiind blondă (Vezi în galeria de mai sus cum arată acum Argentina din Inimă de Țigan).

Foto: Instagram/Raluca Tătaru, PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni