• PRO TV
  • Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, din nou în scandal? Apropiații acestora aduc acuzații grave antrenorului: „Banii find trimiși în conturile amantei”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, din nou în scandal? Apropiații acestora aduc acuzații grave antrenorului: „Banii find trimiși în conturile amantei”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, din nou în scandal? Apropiații acestora aduc acuzații grave antrenorului: „Banii find trimiși în conturile amantei”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar avea noi lucruri de clarificat, cel puțin asta susțin surse apropriate fostului cuplu. De data aceasta, la mijloc ar fi mașinile scumpe care le-au condus înainte de a se despărți.

Gallery

​Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă disputele, dar, de această dată, în instanță. În luna iunie cei doi vor trebui să discute un subiect extrem de sensibil, mai exact, partajul pe care vor trebui să îl facă.

Anamaria Prodan și Laurențiu Program, dispuse din cauza mașinilor

Noua înfățișare pe care o vor avea la tribunal va fi una agitată, care va reaprinde spiritele, deoarece vor trebui să împartă bunurile comune. Surse apropiate celor doi foști soți susțin că Laurențiu Reghecampf ar fi început să înstrăineze anumite obiecte comune.

Gallery

​Conform Click, unul dintre bunurile materiale de care s-ar fi descotorosit Reghecampf ar fi un Rolls Royve Phantom, în valoare de 250.00 de euro, care era un cadou din partea Ionelei Prodan și a Anamariei Prodan.

Conform apropiaților, o perioadă, mașina ar fi rămas la amanet, urmând ca aceasta să fie vândută. Mai mult decât atât, nu ar fi primul bun pe care Reghecampf l-ar fi vândut, banii fiind trimiși femeii cu care a înșelat-o pe impresară.

„Anamaria a găsit banii în extrasele de cont, care au intrat și au ieșit instant, fiind trimiși în contururile amantei. Ana a salvat Ferarri și Mercedesul din toate mașinile familiei!”, au spus surse apropiate acestora.

Anamaria Prodan vrea toate bunurile comune pentru copii

În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan a mărturisit că nu știe ce a mai vândut Reghecampf, dar își dorește să nu mai recurgă la acest gest, deoarece toate bunurile care au fost cumpărate aparțin copiilor. De asemenea, impresara susține că și copiii lor au ajutat la achiziționarea lucrurilor materiale, deoarece mereu și-au susținut părinții.

„În toți acești ani, am muncit pe brânci ca să construim acest imperiu, să avem atâtea mașini, case, bunuri. .. toate pentru copii! Acolo este și munca mea … chiar și a copiilor care l-au susținut necondiționat pe Reghe.

E ușor să vinzi pe nimic ca să acoperi datorii făcute fără cap… Repet, mă rog, să nu ajungă rău, căci este tatăl copilului meu”, a spus Anamaria Prodan, conform sursei menționate anterior.

 

Sursa: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni