• PRO TV
  • După ce a dezvăluit scandalurile cu familia regală, Harry și-a refuzat din nou tatăl. Mezinul Dianei nu va participa la aniversarea regelui Charles

După ce a dezvăluit scandalurile cu familia regală, Harry și-a refuzat din nou tatăl. Mezinul Dianei nu va participa la aniversarea regelui Charles

După ce a dezvăluit scandalurile cu familia regală, Harry și-a refuzat din nou tatăl. Mezinul Dianei nu va participa la aniversarea regelui Charles

Harry pare că nu vrea să facă pace cu tatăl său, regele Charles al III-lea. Cel puțin asta susțin surse din interiorul Casei Regale Britanice. Ziarele din Regatul Unit scriu că mezinul Dianei a refuzat o nouă invitație venită din partea actulului monarh.

Gallery

​Relațiile dintre Harry și familia regală continuă să fie tensionate. După ce s-a mutat în America cu soția sa, Meghan Markle, și a făcut dezvăluiri care au „pătat” imaginea familiei regale britanice, Harry nu mai e văzut cu ochi buni la palat.

Chiar și așa, Charles a încercat să se apropie de fiul său și l-a invitat la ziua sa de naștere. Regele Charles al III-lea va împlini 75 de ani în 14 noiembrie. Monarhul urmează să organizeze săptămâna viitoare o festivitate la Clarence House din Londra, pentru a marca această zi importantă.

În timp ce cei mai apropiați membri ai familiei și prietenii săi vor participa la eveniment, se pare că Harry nu va putea ajunge la întâlnire.

Persoane din interior spun că, deși ducele de Sussex a fost invitat la serată, acesta a refuzat invitația, scrie Daily Mail. Este un contrast puternic față de ultima aniversare importantă a regelui, în urmă cu cinci ani. Atunci Harry și Meghan au ales să își amâne luna de miere pentru a participa la o petrecere dată în onoarea lui Charles.

Aceasta este a doua oară când Harry pare că refuză șansa de a petrece timp cu tatăl său. În septembrie, el a refuzat oferta regelui de a i se alătura la Balmoral cu ocazia aniversării morții reginei Elisabeta.

Relația lui Harry cu tatăl său s-a răcit de când el și Meghan Markle au renunțat la statutul de membri seniori ai familiei regale și s-au mutat în California. Charles a fost extrem de dezamăgit și de felul în care Harry a descris-o pe regina Camilla în cartea sa de memorii „Spare”. Harry și Meghan au făcut o serie de afirmații cu privire la modul în care au fost tratați de Palat, inclusiv într-un interviu de amploare cu Oprah.

Surse din interiorul familie regale au declarat pentru Telegraph: „Comunicarea dintre rege și prințul Harry rămâne destul de slabă. Ei nu vorbesc prea mult, aproape deloc”.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni