• PRO TV
  • Brigitte Pastramă a spus cum face bani, după ce s-a mutat în Dubai: „Aici nu reprezint nimic”

Brigitte Pastramă a spus cum face bani, după ce s-a mutat în Dubai: „Aici nu reprezint nimic”

Brigitte Pastramă a spus cum face bani, după ce s-a mutat în Dubai: „Aici nu reprezint nimic”

Brigitte Pastramă a decis să părăsească România și să se mute în Dubai, alături de fiica și soțul ei. Aceasta nu doar că și-a achiziționat o locuință în Emiratele Arabe Unite, ci nici nu mai vrea să audă de întoarcerea în țară.

Gallery

​Brigitte, fosta soție a lui Ilie Năstase, s-a mutat la Dubai cu actualul ei partener de viață, Florin Pastramă. Aceștia au luat decizia de a părăsi România în urmă cu câteva luni și se pare că deja s-au acomodat extrem de repede. Bruneta vorbește adesea în mediul online despre viața ei din Emiratele Arabe Unite și este foarte încântată de ceea ce trăiește în prezent.

Recent, Brigitte Pastramă a explicat cum s-a schimbat viața ei din punct de vedere profesional, după mutarea în Dubai. Aceasta, alături de Florin, și-a deschis o firmă de de design interior și coordonează o echipă cu care renovează casele oamenilor.

„Eu mi-am deschis o firmă aici, dar deocamdată nu am foarte mult de lucru. Mi-am deschis împreună cu Florin o firmă de design interior și amenajări interioare. Avem o echipă cu care renovăm case. Schimbăm faianța, punem mozaic, avem două stiluri de design, frech riviera și italian.

Noi vopsim pereții cu velvet, punem tapet, modificăm instalația electrică în funcție de design și preferințele fiecăruia. Putem să facem și rame pe pereți, cu lumini. Avem mai multe servicii pe care le oferim, dar toate merg pe design francez sau italian”, a spus ea pe rețelele de socializare.

Brigitte Pastramă recunoaște că în Dubai nu este cunoscută de oameni

Brigitte Pastramă a dat cărțile pe față și a explicat inclusiv faptul că în Dubai nu este la fel de populară precum în România. Acesta spune că, în afară de participarea la câteva evenimente mondene, viața ei este una asemănătoare cu cea a persoanelor de rând.

„Fiind într-o țară străină, aici nu reprezint nimic. În afară de faptul că sunt influencer și mai sunt invitată poate la deschideri de magazine sau restaurante. Mai mult de atât nu reprezint. Eu sunt doar o mamă aici, care are grijă de copilul ei. Eu am renunțat la toate lucrurile acelea pe care mi le-a oferit viața. Până la urmă, copiii sunt moștenirea noastră și încerc să găsesc echilibrul familiei mele”, a spus Brigitte Pastramă. 

Sursă foto: Brigitte Pastramă/Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni