• PRO TV
  • N-a vrut să treacă neobservată! Una dintre cele mai frumoase femei din lume a întors toate privirile după ce a apărut AȘA în aeroport

N-a vrut să treacă neobservată! Una dintre cele mai frumoase femei din lume a întors toate privirile după ce a apărut AȘA în aeroport

N-a vrut să treacă neobservată! Una dintre cele mai frumoase femei din lume a întors toate privirile după ce a apărut AȘA în aeroport

Pasagerii de la terminalul Plecări de pe Aeroportul Internațional din Sao Paulo (Brazilia) nu și-au putut lua ochii de la frumoasa Megan Fox. Actrița a întors toate privirile după ce și-a făcut apariția într-o ținută inedită.

Gallery

Iubita lui Machine Gun Kelly a purtat un hanoroc oversize pe post de rochie și o pereche de cizme lungi, cu toc, din piele de șarpe.

Megan și-a etalat picioarele interminabile, iar atunci când a observat prezența paparazzilor a încercat să-și acopere fața cu pașaportul. Fără succes însă, pentru că a fost rapid asaltată de fani pentru poze și autografe. (Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Megan și Machine Gun Kelly au petrecut câteva zile în Sao Paolo. Rapperul a susținut un show pentru publicul brazilian, apoi au participat la Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei.

Machine Gun Kelly a fost susținut de Megan la spectacolul său de la Allianz Parque, sâmbătă seara, în Sao Paolo. Actrița și rapperul sunt logodiți de doi ani și, deși au trecut prin câteva momente dificile, intenționează să se căsătorească într-o zi.

„Megan și MGK se simt bine. Au avut suișurile și coborâșurile lor, ca orice alt cuplu, dar în acest moment lucrurile merg bine. Ei fac pași să-și îmbunătățească relația, iar obiectivul lor este să meargă mai departe cu căsătoria”, a declarat o sursă pentru Entertainment Tonight, scrie Daily Mail.  

Megan Fox suferă de dismorfofobie

Megan Fox este nelipsită din topul celor mai sexy femei din lume, însă vedeta a mărturisit că „niciodată nu și-a iubit corpul”. Actrița în vârstă de 37 de ani suferă de dismorfofobie, cunoscută și ca tulburare dismorfică corporală. 

Potrivit specialiștilor, dismorfofobia se manifestă prin preocuparea excesivă pentru aspectul fizic, în special pentru defectele fizice inexistente sau imaginare. Aceasta este o afecțiune destul de gravă, asociată cu depresia majoră și cu o rată mare de suicid. 

„Sufăr de tulburare dismorfică corporală. Niciodată nu mă văd așa cum o fac ceilalți oameni. Nu a existat niciun punct în viața mea în care să-mi iubesc corpul. Niciodată, niciodată”, a mărturisit Megan. 

„Când eram mică, asta era o obsesie pe care o aveam, faptul că trebuie să arăt într-un anume fel. Și nu știu de ce aveam problema asta încă de tânără. Cu siguranță nu a fost din cauza mediului în care am crescut, pentru că am crescut într-un mediu religios, un mediu în care nu se punea preț pe felul în care arăți. (…) Călătoria de a mă iubi pe mine însămi va fi nesfârșită, cred”, a adăugat actrița, potrivit Insider

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni