• PRO TV
  • Fanii lui Zac Efron, șocați de cea mai recentă apariție a actorului: „Ce s-a întâmplat cu fața lui?”

Fanii lui Zac Efron, șocați de cea mai recentă apariție a actorului: „Ce s-a întâmplat cu fața lui?”

Fanii lui Zac Efron, șocați de cea mai recentă apariție a actorului: „Ce s-a întâmplat cu fața lui?”

Zac Efron se află în plină campanie de promovare a celui mai recent film al său „The Iron Claw”, care spune povestea luptătorului profesionist Kevin Von Erich. Actorul în vârstă de 36 de ani a realizat o ședință foto și a oferit un interviu pentru publicația Entertainment Weekly.

Gallery

Fanii au fost șocați de apariția sa în noul interviu, care circulă deja pe rețelele de socializare. Nu este prima dată când internauții se întreabă ce se întâmplă cu fața actorului. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

Zac a explicat în 2022 că fața lui arată diferit după ce a avut parte de un incident nefericit petrecut în locuința sa. El a dezvăluit că a fost la un pas de moarte după ce și-a zdrobit maxilarul și și-a spart bărbia într-o fântână de granit.

Într-un interviu pentru Men’s Health Magazine, actorul a povestit că a alunecat pe o pereche de șosete în timp ce alerga prin casă, iar în cădere s-a lovit cu fața de o fântână de granit. Zac a mărturisit că și-a pierdut cunoștința și s-a trezit cu „osul bărbiei atârnând de față”.

Accidentul a produs câteva schimbări în fizionomia actorului, căruia i-au crescut în dimensiune mușchii maxilarului. Actorul a mărturisit că a avut nevoie de operație pentru a-și reface bărbia.

Povestea lui Zac pare că nu a ajuns la toată comunitatea sa uriașă de fani, pentru că unii dintre internauți încă sunt șocați de transformarea sa și cred că de vină pentru noul lui look sunt operațiile estetice.

După ce au urmărit cel mai recent interviu al său, unii dintre internauți l-au comparat cu personaje precum Thanos din Avengers sau Prințul Farquaad din Shrek, scrie Daily Mail

Ce s-a întâmplat cu fața lui?”, „Medicul care l-a operat ar trebui băgat la închisoare!”, „Ar trebui să-i dai doar 2 steluțe medicului care te-a operat”, „Ne e dor de vechiul Zac”, „Ce s-a întâmplat cu fața ta? Maxilarul tău e uriaș!”, „Nu mi-a venit să cred e el”, „Nici măcar nu l-am recunoscut”, au scris unii dintre internauți, în timp ce alții au amintit de incidentul groaznic suferit de Zac.

Fotografii: Getty Images

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni