• PRO TV
  • Cristian Cioacă primește o nouă lovitură! Familia Elodiei începe executarea silită. Fostul polițist trebuie să plătească daune în valoare de 2,5 miliarde de lei

Cristian Cioacă primește o nouă lovitură! Familia Elodiei începe executarea silită. Fostul polițist trebuie să plătească daune în valoare de 2,5 miliarde de lei

Cristian Cioacă primește o nouă lovitură! Familia Elodiei începe executarea silită. Fostul polițist trebuie să plătească daune în valoare de 2,5 miliarde de lei

Mama Elodiei face demersuri pentru a recupera daunele morale pe care instanța i le-a impus lui Cristian Cioacă, la momentul la care s-a dat sentința.

Gallery

Cristian Cioacă primește o nouă lovitură. Procesul pentru daunele morale și materiale pe care trebuie să i le ofere familiei Ghinescu este din nou pe rol. Mama Elodiei face tot ce îi stă în putere pentru a face dreptate, la mai bine de 10 ani de la tragedia care a marcat o țară întreagă.

Mama Elodiei cere ca daunele morale și materiale, impuse de instanță la vremea la care Cioacă a primit sentința, să fie achitate

Mama Elodiei cere daunele morale și materiale, impuse de instanță la momentul în care magistrații au dat sentința în cazul lui Cristian Cioacă, să fie achitate.

„Cioacă se ascunde de noi ca să nu plătească daunele morale de două miliarde și jumătate de lei vechi (n.r – adică 250.000 RON) pe care trebuie să ni le dea de ani de zile”, a declarat Emilia Ghinescu pentru Click!

Avocata familiei Ghinescu a vorbit adesea despre faptul că fostul polițist nu și-ar fi achitat daunele către familia Elodiei, aceasta fiind și una dintre condițiile eliberării condiționate, după cum spunea ea.

La momentul în care Cioacă a ieșit din închisoare a fost pus pe rol procesul pentru recuperarea acestora, iar următorul pas ar fi chiar executarea silită a fostului soț al Elodiei, după cum a explicat Crina Radu, avocata familiei.

“Este deja dosarul de executare, care se află pe rol pentru recuperarea despăgubirilor, stabilite prin sentința prin care a fost condamnat.Acum s-a repus dosarul pe rol pentru că el a ieșit din închisoare”, a spus avocata familiei, potrivit RTV.

„Urmează să aibă loc executarea silită a dumnealui, pentru recuperarea daunelor morale și materiale stabilite prin sentința prin care a fost condamnat.

Mama Elodiei Ghinescu încearcă să recupereze daunele morale și materiale pe care instanța i le-a impus lui Cristian Cioacă. În 2014, polițistul a fost condamnat la 15 ani de închisoare cu executare, dar și obligat la plata daunelor morale și materiale pentru familia Elodiei Ghinescu”, a mai spus avocata.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni