• PRO TV
  • Motivul pentru care Danny DeVito și Arnold Schwarzenegger au ratat ocazia de a face o continuare a filmului „Twins”

Motivul pentru care Danny DeVito și Arnold Schwarzenegger au ratat ocazia de a face o continuare a filmului „Twins”

Motivul pentru care Danny DeVito și Arnold Schwarzenegger au ratat ocazia de a face o continuare a filmului „Twins”

Danny DeVito și Arnold Schwarzenegger s-au bucurat de un succes colosal cu pelicula „Twins” (Gemenii) și au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe marile și micile ecrane.

Într-un interviu recent acordat revistei GQ, Danny DeVito a discutat despre posibilitatea de a se reuni cu colegul său din „Twins”, Arnold Schwarzenegger, în cadrul unui proiect.

Gallery

​Actorul în vârstă de 78 de ani a mărturisit că el și Schwarzenegger doresc să lucreze din nou împreună, dar acest nou proiect nu are legătură cu pelicula „Twins”, comedia din 1988 în care cei doi au interpretat doi frați gemeni separați la naștere.

Danny DeVito spune că el și Arnold Schwarzenegger au ratat ocazia de a face o continuare a filmului „Twins” și a dat „vina” pe fostul culturist.

Am ratat Twins 2 pentru că a devenit guvernator. Ar fi trebuit să facă Twins 2 în loc să devină guvernator”, a spus actorul râzând atunci când a fost întrebat care este motivul pentru care nu a existat o continuare a comediei de succes.

„Acum avem o mică treabă în desfășurare, un mic proiect despre care am stat de vorbă", a adăugat Danny DeVito.

Schwarzenegger a fost cel de-al 38-lea guvernator al Californiei din 2003 până în 2011.

Când a fost întrebat dacă „Twins” are legătură cu acest nou proiect, DeVito a răspuns: „Nu, este vorba doar de doi prieteni, doi tipi, pentru că ne simțim bine împreună. Ne completăm unul pe celălalt în multe privințe. Eu sunt mult mai puternic decât el”, a declarat actorul.

Danny DeVito a dezvăluit că el și Billy Crystal plănuiesc să facă o continuare a filmului „Aruncă mama din tren", numit provizoriu „Aruncă-l pe tata din tren". Comedia polițistă din 1987 a marcat debutul regizoral al lui DeVito în cinematografe.

Danny DeVito joacă în prezent în producția de pe Broadway „I Need That”, alături de fiica sa, Lucy DeVito.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni