• PRO TV
  • (P) În mai puțin de 24 de ore începe eMAG Friday: ziua cu cele mai multe reduceri din an

(P) În mai puțin de 24 de ore începe eMAG Friday: ziua cu cele mai multe reduceri din an

(P) În mai puțin de 24 de ore începe eMAG Friday: ziua cu cele mai multe reduceri din an

Mâine are loc cel mai așteptat eveniment de shopping din an – ziua cu cele mai multe reduceri, eMAG Black Friday.

Pe 10 noiembrie loc cel mai așteptat eveniment de shopping din an – ziua cu cele mai multe reduceri, eMAG Black Friday.

Cea de-a 13-a ediție aduce și cea mai bogată ofertă de produse din istoria evenimentului, care cuprinde 3 milioane de oferte potrivite pentru nevoile tuturor. Astfel, clienții pot găsi pe eMAG atât produse pentru întreaga familie – de la articole pentru casă, produse de curățenie, articole pentru copii sau articole de băcănie, televizoare, electrocasnice, haine, telefoane mobile și frigidere, până la produse în ediție limitată, cu prețuri extrem de atractive, precum case, mașini, vacanțe, bijuterii sau experiențe memorabile.

Cel mai bun preț din an pentru 7 din 10 produse

Intenția de cumpărare este la cote maxime față de edițiile anterioare, conform unui studiu Kantar România, ajungând la 57%. Majoritatea utilizatorilor au adăugat deja din timpul anului în lista de „Favorite” tot ce și-au dorit, astfel că astăzi au o șansă în plus să pună mâna primii pe produsele din ofertă, mai ales în condițiile în care șapte din zece produse din cele 3 milioane de oferte vor fi la cel mai bun preț din an.

De Black Friday clienții eMAG comandă chiar și peste 40 de articole pe secundă. Prin urmare instalarea aplicației, salvarea cardului în cont și a easybox-ului favorit se numără printre acțiunile care pot ajuta la economisirea câtorva secunde prețioase care îi pot aduce pe clienți mai aproape de achiziția produselor dorite.

În plus, doar mâine achiziția unui abonament Genius, în valoare de 99 de lei, care asigură transport gratuit în patru aplicații de comerț online va aduce și patru vouchere în valoare de 25 de lei în fiecare dintre aplicațiile ecommerce eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful. Astfel, abonamentul pentru un an este gratuit atât pentru cei care îl fac pentru prima dată cât și pentru cei care doresc să îl reînnoiască.

Citește continuarea pe www.stirileprotv.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni