• PRO TV
  • Leonardo DiCaprio, printre puținii actori de la Hollywood care nu s-au atins de droguri. Cum a rezistat tentației

Leonardo DiCaprio, printre puținii actori de la Hollywood care nu s-au atins de droguri. Cum a rezistat tentației

Leonardo DiCaprio, printre puținii actori de la Hollywood care nu s-au atins de droguri. Cum a rezistat tentației

Cine l-a văzut pe Leonardo DiCaprio în „Lupul de pe Wall Street” și-ar fi putut spune că tipul ăla prea știe ce face când trage pe nas „cocaină”. Dar, DiCaprio nu e Jordan Belfort, eroul său din filmul cu 5 nominalizări la Oscar.

Leonardo DiCaprio a fost nominalizat la Oscar pentru interpretarea magistrală din Lupul de pe Wall Street, un elogiu adus exceselor de tot felul, în special dependența de droguri și pofta nestăvilită pentru bani. În viața reală, însă, actorul de aproape 49 de ani nu s-ar atinge de droguri pentru nimic în lume.

Gallery



Leonardo DiCaprio, adevărul despre consumul de droguri

De mai bine de 30 de ani, Leonardo DiCaprio este dependent de petreceri și femei frumoase. Deși acestea veneau, deseori, la pachet cu substanțe interzise, actorul spune că a rezistat tentației de a se droga. Într-un interviu acordat ziarului Los Angeles Times, starul a dezvăluit care au fost motivele pentru care nu a cedat ispitei de a încerca droguri.

Asta deorece am văzut chestiile astea în fiecare zi, în perioada când aveam trei sau patru ani. Așa că Hollywood a fost un fleac pentru mine... Mergeam la petreceri și erau acolo (droguri - n. red.) și, da, există această tentație. Hollywood-ul este un loc foarte volatil în care artiștii intervin și, în esență, spun că vor să-i aparțină.

Este incredibil de vulnerabil să fii actor și, de asemenea, să primești critici la o vârstă fragedă atunci când dezvălui cine ești. Am văzut că mulți oameni au căzut victime ale acestui lucru (dependenței - n.red.) și este foarte regretabil”, a spus actorul.

Copilăria actorului: Leonardo DiCaprio a crescut sărac

Leonardo DiCaprio este fiul unei secretare și al unui artist de benzi desenate cu origini germane și italiene, născut la 11 noiembrie 1974 în Los Angeles, California. Pe când actorul avea un an, părinții lui au divorțat, însă s-au mutat în două căsuțe despărțite de o curte comună, ca să poată participa împreună la creșterea lui.

Vorbind despre copilăria sa, Leo DiCaprio a dezvăluit că a crescut sărac, într-un cartier sufocat de prostituție, crime și violență. Tot acolo a fost martorul suferinței inimaginabile a dependenților de heroină, pe care îi vedea la fiecare colț de stradă.

Să văd devastarea din cartierul meu, să văd dependenți de heroină, m-au făcut să mă gândesc de două ori să mă implic vreodată în droguri. Este rău”, confirma Leonardo DiCaprio pentru Fandomwire.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni