• PRO TV
  • Andreea Bostănică a făcut un tiktok cu Antonia, iar fanii au fost cuceriți: „Nu știu care e mai frumoasă!”

Andreea Bostănică a făcut un tiktok cu Antonia, iar fanii au fost cuceriți: „Nu știu care e mai frumoasă!”

Andreea Bostănică a făcut un tiktok cu Antonia, iar fanii au fost cuceriți: „Nu știu care e mai frumoasă!”

La doar 19 ani, Andreea Bostănică și-a câștigat titlul de regină a TikTok-ului în România, cu peste 5,4 milioane de urmăritori. Chiar dacă de cele mai multe ori își pune filtre, fanii sunt fascinați de felul în care arată. În data de 9 noiembrie, un tiktok pe care l-a făcut împreună cu Antonia a adunat zeci de mii de vizualizări în mai puțin de 20 de minute.

Fanii au fost cuceriți de apariția celor două celebrități și le-au scris sute de comentarii de apreciere. Antonia și Andreea Bostănică s-au întâlnit la un eveniment, unde au participat mai multe nume sonore din showbiz. „Nu știu care e mai frumoasă!” , „Semănați așa de tare”, „S-au întâlnit reginele”, „Surori direct”, „Ce semănați măi”, „S-au unit legendele”, „Zici că sunteți surori”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor. 

Andreea Bostănică se pregătește de lansarea unei piese noi. Cântăreața a reușit deja să le capteze atenția fanilor, după ce a fredonat câteva versuri. 

@andreea_bostanica @Irina Rimes @Antonia ♬ Andreea Bostanica x N o sa te - Andreea Bostanica

Andreea s-a mutat la București și a publicat mai multe fotografii din apartamentul său, lăsându-i mască pe cei care o urmăresc.

Gallery

Antonia și Alex Bogdan au făcut senzație la proba ABC…dar pe jos din cadrul show-ului „Săriți de pe fix”. Alex Velea nu a scăpat-o din ochi nici măcar o clipă pe partenera sa, iar Alex Bogdan a mai fost „tras de mânecă” din când în când. Vezi detalii în materialul video de mai jos: 

Sursă foto: Instagram/ Andreea Bostănică

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni