• PRO TV
  • Dovada care schimbă cursul anchetei în cazul crimei de la Sibiu. Detaliul care scoate la iveală faptul că Adrian Kreiner ar fi fost asasinat la comandă

Dovada care schimbă cursul anchetei în cazul crimei de la Sibiu. Detaliul care scoate la iveală faptul că Adrian Kreiner ar fi fost asasinat la comandă

Dovada care schimbă cursul anchetei în cazul crimei de la Sibiu. Detaliul care scoate la iveală faptul că Adrian Kreiner ar fi fost asasinat la comandă

Oamenii legii au descoperit în apropierea casei afaceristului Adrian Kreiner un detaliu care reprezintă o pistă importantă în prinderea asasinilor.

Omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut cu bestialitate duminică dimineața, în locuința sa din Sibiu. Cei trei indivizi cu cagule care au pătruns în locuința afaceristului sunt de negăsit. Aceștia s-au asigurat că nu vor fi surprinși de camerele de supraveghere.

Detaliul care ar putea duce la prinderea asasinilor lui Adrian Kreiner

În momentul în care asasinii au pătruns în casa omului de afaceri, Adrian Kreiner dormea, astfel indivizii i-au acoperit fața cu o pernă și i-au aplicat mai multe lovituri, apoi l-au legat de mâini și de picioare.

Aceștia au fugit în cele din urmă cu niște ceasuri scumpe, după ce au amenințat-o cu pistolul și pe fiica de 23 de ani a afaceristului. Chiar dacă a fost dus la spital, omul de afaceri s-a stins din viața la câteva zile distanță. În cele din urmă, medicii legiști au stabilit că afaceristul a murit asfixiat.

Totodată, criminaliștii mai spun că grupul de asasini este unul experimentat, având în vedere că a dat târcoale în apropierea casei afaceristului mai multe zile la rând. Cei trei ar fi urmărit toate mișcările afaceristului, în detaliu.

Anchetatorii au luat în calcul mai multe piste în încercarea de-ai prinde pe atacatorii lui Adrian Kreiner, care încă sunt în libertate.

Camerele de supraveghere de la o locuință învecinată au surprins pe unul dintre indivizii care a fost în casa lui Adrian Kreiner, în timp ce fuma pe stradă. Așadar, polițiștii au ridicat resturile, în speranța că acestea pot constitui o probă importantă în această anchetă.

Potrivit stirilekanald.ro, avocatul Adrian Cuculis a explicat importanța acestui indiciu.

„Mucul acela de țigaretă este foarte important în economia anchetei. Sigur pe partea cealaltă eu sunt absolut convins că există și niște, să le spunem așa piste pe care procurorii deocamdată nu le-au făcut publice și mi se pare normal să nu le facă publice pentru că ancheta este una destul de anevoioasă, în condițiile în care vorbim despre un om de afaceri care a fost cred eu omorât. Nici nu s-au furat bunuri de la el din imobil, deci sunt de făcut niște investigații pe acolo. Dar, da este importantă cu siguranță în economia anchetei soluția pe care o vor obține în urma analizării mucului de țigară”, a mai explicat avocatul.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni