• PRO TV
  • Magda Palimariu a luat lectii de Tae Bo cu Zmarandescu FOTO si VIDEO!

Magda Palimariu a luat lectii de Tae Bo cu Zmarandescu FOTO si VIDEO!

Magda Palimariu a luat lectii de Tae Bo cu Zmarandescu FOTO si VIDEO!

Prezentatoarea rubricii \"Vremea\" de la Pro Tv, Magda Palimariu, i-a impartit pumni lui Catalin Zmarandescu.

Totul insa in timpul unui antrenament: vedeta Pro Tv a luat lectii de Tae Bo de la cunoscutul luptator. ”Am fost extrem de incantata de exercitiile Tae Bo pe care mi le-a aratat Catalin”, povesteste Magda. ”Sunt extrem de solicitante, iti pun in functiune toti muschii, dar in acelasi timp totul este distractiv. M-am simtit foarte bine la antrenament”, a mai spus ea.

Magda isi aminteste ca nu a avut deloc emotii la intalnirea cu Zmarandescu, desi nu mai practicase niciodata acest sport. ”Am inceput antrenamentul in forta, iar Catalin nu m-a menajat nici o secunda. M-am speriat un pic la inceput, dar m-am adaptat repede si am tinut pasul cu fiecare miscare in parte. Eu mai facusem o singura data, la sala, kick-boxing, insa Catalin mi-a explicat ca e foarte diferit de Tae Bo, care pune in miscare grupe mari de muschi si practic iti solicita intreg corpul.”

Cat despre sfaturi, Magda spune ca a ”furat” de la Zmarandescu cateva ponturi: ”Am invatat cum trebuie sa tii pumnul corect atunci cand lovesti, cat de sus sa ridici piciorul, care este pozitia adecvata pentru aparare, de exemplu. Pe langa faptul ca este o excelenta modalitate de intretinere, Tae Bo te invata si sa te aperi sau sa ataci. La final, Catalin mi-a recomandat sa practic acest sport o data sau de doua ori pe saptamana, ca sport de intretinere”.

Magda a fost atat de incantata de acest antrenament, incat acum intentioneaza sa se apuce serios de Tae Bo. ”Eu sunt o fire sportiva, asa ca sunt deschisa oricarei noutati la acest capitol. Exercitiile de Tae Bo au fost ca o gura de aer, asa ca intentionez sa ma apuc de acest sport la sala pe care o frecventez. Imi place pentru ca, spre deosebire de clasicele alergari pe banda sau bicicleta, e un sport antrenant, te tine alert tot timpul, nu ai timp sa te plictisesti, iti solicita toti muschii si, mai ales, iti da o stare de bine.

Dupa o ora de Tae Bo ai o stare psihica mult mai buna”, a incheiat vedeta Pro Tv. Imagini de la antrenamentul celor doi pot fi urmarite pe site-ul www.perfecte.ro.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni