• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 13 -19 noiembrie 2023. Berbecii renunță la o relație nefuncțională și au liber să cucerească persoana de care sunt îndrăgostiți

Horoscop săptămâna 13 -19 noiembrie 2023. Berbecii renunță la o relație nefuncțională și au liber să cucerească persoana de care sunt îndrăgostiți

Horoscop săptămâna 13 -19 noiembrie 2023. Berbecii renunță la o relație nefuncțională și au liber să cucerească persoana de care sunt îndrăgostiți

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 13 -19 noiembrie 2023.

Horoscop Berbec săptămâna 13 -19 noiembrie 2023

Dragoste– Luna Nouă din zodia Scorpion, care se formează pe 13 noiembrie, îți aduce transformări profunde la nivelul relațiilor intime. Posibil să fie nevoie să renunți la o relație, care nu mai funcționează de mai mult timp și deși ai încercat să cauți soluții, se pare că este momentul să spui stop. Pe de altă parte, dacă ai cunoscut pe cineva, acum este momentul să iei inițiativa să-l cucerești.
Bani – Fenomenul astral de Luna Nouă din zodia Scorpion vizează și sectorul intereselor financiare, așa că s-ar putea să iei decizii importante, radicale și aici. Recomandarea astrelor este să-ți setezi niște obiective pentru o mai bună administrare a resurselor pe care le deții la comun cu partenerul sau cu altă persoană.
Muncă – În partea a doua a săptămânii, s-ar putea să pleci într-o delegație, să participi la niște cursuri sau negocieri. Pentru că se formează un aspect armonios între Venus, micul benefic, și Mercur, planeta comunicării, ai toate șansele să te înțelegi bine cu toată lumea în planul profesional.

Horoscop Taur săptămâna 13 -19 noiembrie 2023

Dragoste– Luna Nouă din zodia Scorpion, care se formează pe 13 noiembrie, marchează o nouă etapă în planul relațiilor, fie că ești după o despărțire și acum te vindeci, fie că flirtezi de ceva vreme cu cineva, care poate deveni în scurt timp partenerul tău.
Bani – În partea a doua a săptămânii, Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect benefic cu Mercur, planeta comunicării, din casa intereselor financiare, așa că s-ar putea să ai succes în încheierea unei colaborări sau a unui job nou, o activitate independentă sau extraprofesională.
Muncă– Atenție la contextul profesional din această săptămână, pentru că este posibil să se întâmple ceva la începutul săptămânii, să ai o reacție bruscă, un impuls de a rupe o relație profesională și spre finalul săptămânii să treci și la fapte. Este nevoie să dai dovadă de mult tact și diplomație în această perioadă.

Horoscop Gemeni săptămâna 13 -19 noiembrie 2023

Dragoste– Dacă în cuplu ai avut parte de tensiuni în ultima perioadă, în a doua parte a săptămânii, dacă îi faci o surpriză partenerului sau îi propui o ieșire într-un weekend, este posibil să fii pe calea cea bună, să ai din nou armonie în cuplu. De acest lucru sunt responsabil Venus și Mercur, guvernatorul tău, care te susțin și-ți dau idei pentru a petrece timpul în mod plăcut.
Bani – În weekend este posibil să primești niște sume de bani sau încerci să reeșalonezi niște rate, să obții un credit sau un împrumut pentru a cumpăra niște bunuri de o valoare mai mare.
Muncă– Luna Nouă din zodia Scorpion se formează pe 13 noiembrie în casa muncii și activităților profesionale și anunță noi etape. Posibil să apară schimbări la locul de muncă, în activități, sarcini, în programul de lucru. Dacă ești în căutarea unui job nou, s-ar putea să primești niște oferte. Urmează o perioadă dinamică în planul profesional.

Horoscop Rac săptămâna 13 -19 noiembrie 2023

Dragoste– Luna Nouă din zodia Scorpion, din 13 noiembrie, activează și anunță noi etape în planul iubirii, fericirii, aventurilor romantice, flirtului și cuceririlor. Îți poți seta obiective pe termen lung în relația sentimentală, dar și poți renunța la o relație, care nu mai funcționează.
Bani – S-ar putea să primești niște sume de bani, dacă ți se returnează o datorie, însă trebuie să insisti. Recomandarea astrelor, în perioada următoare, este să mai renunți la anumite cheltuieli.
Muncă– În partea a doua a săptămânii se activează casa muncii și activităților profesionale, unde pot să apară evenimente surpriză, așa că fii pregătit să faci față la provocări! Un coleg de la serviciu s-ar putea să te dezamăgească și să nu-și țină niște promisiuni.

Horoscop Leu săptămâna 13 -19 noiembrie 2023

Dragoste– Luna Nouă din zodia Scorpion, care se formează pe 13 noiembrie, își aduce evenimente și marchează noi începuturi în planul vieții de familie, privind spațiul de locuit sau administrarea unor bunuri. Recomandarea astrelor este să-ți setezi obiective pe o perioadă mai îndeplungată.
Bani – Nu stai prea bine cu banii, așa că ar trebui să fii atent la cheltuieli! Dacă ai investit mai mult în casă și spațiul de locuit, acum este momentul să te oprești, pentru că vin sărbătorile și ai nevoie de bani.
Muncă– Finalul de săptămână se anunță mai dinamic la locul de muncă, deși și în prima parte s-ar putea ca șefii să ia niște decizii, care te vor surprinde când le vei afla. Și pe baza informațiilor, vei știi ce direcție să urmezi.

Horoscop Fecioara săptămâna 13 -19 noiembrie 2023

Dragoste– Planul afectiv este activat la finalul săptămânii. Oricare ar fi situația în care te afli, că ești singur, într-o relație care pare să se destrame sau într-un cuplu mai vechi, în care au existat tot mai multe tensiuni, Luna Nouă care se formează pe 13 noiembrie, formează un aspect armonios cu Neptun, din casa relațiilor, așa că s-ar putea să te vindeci sau să eviți confruntările, să faci un compromis.
Bani –Ai cheltuit mai mult în ultima perioadă pentru casă și spațiul de locuit, pentru că ai nevoie de confort, iar Venus, în tranzit prin casa banilor, ți-a adus și bani, dar ți-a dat și impulsul să nu te mai oprești din cumpărături, deși de felul tău ești foarte calculat.
Muncă– Luna Nouă din zodia Scorpion, din 13 noiembrie, marchează noi începuturi în planul comunicării, gândirii, învățării și interacționării cu ceilalți. Ai grijă cum îți spui niște nemulțumiri, pentru că s-ar putea să fii mai agresivă de la Marte, planeta războiului, în tranzit prin casa comunicării! În cele mai multe cazuri vei avea dreptate să reacționezi în acest mod, dar recomandarea astrelor este să fii diplomat, pentru că numai așa îți poți rezolva problemele.

Horoscop Balanță săptămâna 13 -19 noiembrie 2023

Dragoste– Sectorul vieții de familie este activat în weekend de tranzitul Lunii prin zodia Capricorn și împreună cu partenerul, te ocupi de casă și discutați despre achiziționarea unor bunuri, returnarea unor datorii sau chiar a unui credit. S-ar putea să ai și invitați la masă.
Bani – Luna Nouă din zodia Scorpion, din 13 noiembrie, marchează noi începuturi în planul financiar. Pentru că Luna Nouă se află față în față cu Uranus, planeta imprevizibilului, este posibil să apară surprize sau o răsturnare de situație în planul financiar. Obiectivele tale trebuie regândite.
Muncă- În partea a doua a săptămânii, Luna traversează zodia Săgetător, respectiv casa comunicării și interacționării cu ceilalți și vei observa că lucrurile pot să intre pe un făgaș normal, dacă știi să comunici eficient. Contextul astral este susținut și de aspectul armonios, care se formează între Mercur, planeta comunicării, aflat în casa comunicării, și Venus, micul benefic, în tranzit prin casa personalității tale.

Horoscop Scorpion săptămâna 13 -19 noiembrie 2023

Dragoste– Luna Nouă din zodia Scorpion, din 13 noiembrie, marchează noi începuturi în planul personal. Se dinamizează axa relațiilor, iar fenomenul de Lună Nouă se află față în față cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa relațiilor. Prin urmare, este posibil să apară evenimente neprevăzute, situații neașteptate, iar motivul ar putea fi familia, administrarea unui sau cumpărarea/ vânzarea unui imobil.
Bani – În partea a doua a săptămânii, apar oportunități de mărire a veniturilor. Vei știi să negociezi în favoarea ta și astfel, de luna viitoare, vor intra mai mulți bani în conturile tale.
Muncă– Evenimentele care au loc în prima parte a săptămânii, în planul profesional, vor culmina spre finalul săptămânii, când se formează un aspect strâns între Soare, guvernatorul casei carierei, și Marte, guvernatorul casei muncii. Mare atenție cum gestionezi relațiile de serviciu, pentru că sub impulsul momentului, s-ar putea să strici niște relații!

Horoscop Săgetător săptămâna 13 -19 noiembrie 2023

Dragoste– Luna Nouă din zodia Scorpion, din 13 noiembrie, se formează pe sectorul frământărilor interioare, introspecției și trecutului și este posibil să regreți anumite acțiuni din trecut. Partea bună este că fenomenul astral ajută la o vindecare, sa lași în spate trecutul, să-ți faci un bilanț, să elimini din viața ta ce simți că te blochează.
Bani – Vineri și sâmbătă se activează sectorul financiar și este posibil să apelezi la conturile de economii sau la un card de credit, să faci niște plăți, cumpărături sau să returnezi o datorie.
Muncă– Luna Nouă din Scorpion activează și casa muncii și se află față în față cu Uranus, planeta imprevizibilului, poziționată în sectorul activităților profesionale. Prin urmare, va fi nevoie să te adaptezi la o situație nouă, în urma unor evenimente neașteptate, care se întâmplă la locul de muncă. Deși în primă fază ai impresia că lucrurile se complică la serviciu, vei vedea pe parcurs, că schimbările care au loc, sunt bune pe termen lung.

Horoscop Capricorn săptămâna 13 -19 noiembrie 2023

Dragoste – Luna îți traversează casa personalității vineri și sâmbătă și vei fi interesat să-ți petreci timpul cu partenerul de cuplu. Recomandarea astrelor este să îi oferi mai multă atenție și să faceți planuri de viitor. Luna Nouă din zodia Scorpion se formează pe 13 noiembrie în casa planurilor de viitor și se află față în față cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa aventurilor sentimentale și iubirii. S-ar putea contextul astral să aducă o schimbare în dragoste sau în felul în care vezi lucrurile într-o relație romantică.
Bani – Duminică s-ar putea să primește o sumă de bani care vine neașteptat, să câștigi un premiu la un concurs sau afli niște vești de la colegi despre un bonus pe care îl vei primi luna viitoare.
Muncă– Luna Nouă din zodia Scorpion, din 13 noiembrie, marchează noi începuturi în planul activităților profesionale și a relațiilor cu cei cu care desfășori proiecte profesionale. De asemenea, este posibil să îți dai seama că e nevoie să faci niște schimbări, să mergi pe o altă direcție, mai ales dacă apar niște obstacole.

Horoscop Vărsător săptămâna 13 -19 noiembrie 2023

Dragoste– S-ar putea, în weekend, să nu ai o stare prea bună, însă partenerul te va susține și va reuși să te scoată dintr-o stare mai puțin plăcută, iar duminică chiar o să reușească să te ducă într-un loc unde-ți face plăcere și-ți vei aminti de primele voastre întâlniri.
Bani – Din punct de vedere financiar, săptămâna aceasta, nu se întrevede activitate în conturile tale. Posibil doar să-ți faci niște socoteli să mai pleci câteva zile undeva să te relaxezi.
Muncă– Luna Nouă din zodia Scorpion, din 13 noiembrie, marchează noi începuturi în planul profesional. Îți poți seta obiective pe termen lung în carieră, să începi un serviciu nou, o colaborare, să schimbi direcția, dacă nu te mai reprezintă.

Horoscop Pești săptămâna 13 -19 noiembrie 2023

Dragoste– Posibil, la mijlocul săptămânii, să ai niște dialoguri cu partenerul de cuplu despre viitorul vostru împreună și de faptul că aveți nevoie să petreceți mai mult timp, pentru că altfel simți că vă îndepărtați.
Bani – Marți este posibil să încerci să discuți cu șefii de salariu, să obții ce-ți dorești, dar cu o amânare de câteva luni.
Muncă– Luna Nouă din zodia Scorpion, din 13 noiembrie, marchează noi începuturi în planul dezvoltării profesionale. Simți că este momentul să faci ceva cu cariera, să te perfecționezi, să continui niște cursuri, dacă vrei să obții o funcție. Pe de altă parte, s-ar putea să schimbi direcția profesională, dacă nu mai rezonezi cu principiile șefilor și a celor cu care lucrezi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni