• PRO TV
  • Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut anunțul! Unde își vor petrece Crăciunul

Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut anunțul! Unde își vor petrece Crăciunul

Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut anunțul! Unde își vor petrece Crăciunul

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt în culmea fericirii, după ce au pus la punct toate detaliile călătoriei lor de Crăciun! Aceștia, alături de cei trei copii ai lor, vor pleca în Laponia.

Gallery

​Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2010, atunci când făceau parte din distribuția serialului „Iubire și onoare”, iar de atunci se iubesc necondiționat.

Deși atât Adela, cât și Radu sunt implicați în multe proiecte profesionale, ambii își găsesc timpul necesar pentru familie. Aceștia au împreună trei băieți absolut superbi, care le oferă liniștea  și fericirea de care au nevoie. 

Într-un interviu acordat publicației Click.ro, Radu Vâlcan a dezvăluit cum reușește să mențină vie flacăra iubirii, cu toate că programul de lucru este unul aglomerat:

„Nu se vede dar știu că are niște nevoi de care trebuie să țin cont. Și ea, la rândul ei, ține cont de nevoile mele și cred că de fapt așa funcționează o familie normală. Fericirea înseamnă atunci când partenerul este fericit, tu te hrănești cu fericirea lui și toată lumea e mulțumită.”, spunea Radu.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, anunț fericit pe Instagram

Adela Popescu a făcut o postare pe Instagram care i-a luat prin surprindere pe fani. Deși mulți sperau ca frumoasa actriță să anunțe cea de-a patra sarcină, lucrurile au stat complet diferit. Aceasta, alături de soțul și copiii ei, vor pleca în Laponia de Crăciun:

„E hotărâtă treaba! Plecăm în Laponiaaaaa la Moș Crăciun! Am ezitat până acum pentru că drumul era tare complicat, cu o escală sau chiar două, nu aveam idee exact ce activități să facem, în ce localități, etc. Daaar, vom pleca cu un charter și în 4 ore suntem direct în prag la doamna Crăciun. ? Deja fac research, caut haine potrivite și mă surprind fiind extrem de nerăbdătoare, cu un gol în stomac de fericire. ❤️ Nici nu realizez cât de dor îmi era de zăpadă din copilăria mea, de totul alb, fără de care magia Crăciunului nu are cum să fie completă… Așteptăm cu drag orice sugestie, avertizare, recomandare.”, a spus Adela Popescu pe Instagram. 

Dana Rogoz a văzut postarea și a lăsat un comentariu în care și-a arătat bucuria pentru experiența pe care o vor trăi Radu și Adela Popescu:

„Ce mă bucur!!! O să fie de poveste! Parcă nici frigul nu îl mai simți așa de tare, când vezi atâta frumusețe în jur.”, a scris Dana Rogoz.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni