• PRO TV
  • Cum au fost surprinși Nargi și Luis de la Love Island, la întoarcerea în România. Cei doi au petrecut o noapte de pomină

Cum au fost surprinși Nargi și Luis de la Love Island, la întoarcerea în România. Cei doi au petrecut o noapte de pomină

Cum au fost surprinși Nargi și Luis de la Love Island, la întoarcerea în România. Cei doi au petrecut o noapte de pomină

Nargi și Luis de la Love Island au fost surprinși în ipostaze incendiare, la întoarcerea în România.

Gallery

Nargi și Luis au fost eliminați din cursa pentru marele premiu cu puțin timp înainte de Marea finală Love Island România.

Cei doi s-au decis să-și dea o șansă, după ce Răzvan, partenerul lui Nargi, și Diana, partenera lui Luis, au fost eliminați.

După ce au petrecut o noapte pasională în Cuibușorul de nebunii, Nargi și Luis au plecat împreună din Tenerife.

La întoarcerea în România, cei doi, alături de Denis, Alexia, Adrian și Anne, au petrecut o noapte de pomină, în club.

Luis a publicat pe pagina de Istagram o fotografie cu Nargi, din club, semn că cei doi formează încă un cuplu, chiar dacă competiția s-a încheiat.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Susținătorii celor doi au comentat într-un număr foarte mare la postarea lui Luis, spunându-le cât de bine le stă împreună.
„Cei mai frumosi!!!?? Dar mult mai frumosi impreuna!!!???/ Frumoșilor ?/ Divini❤️”, sunt câteva dintre comentariile pe care Luis le-a primit la poza cu Nargi.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni