• PRO TV
  • Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în vizita oficială din Kenya. Prima Doamnă a României a încălcat protocolul vestimentar

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în vizita oficială din Kenya. Prima Doamnă a României a încălcat protocolul vestimentar

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în vizita oficială din Kenya. Prima Doamnă a României a încălcat protocolul vestimentar

Prima Doamnă a României își însoțește soțul, pe președintele Klaus Iohannis, în turneul din Africa. Cuplul prezidențial face o vizită de 10 zile în patru țări africane: Kenya, Tanzania, Capul Verde și Senegal.

Gallery

Carmen și Klaus Iohannis au ajuns luni în Kenya, prima țară inclusă din turneul din Africa. Președintele României și soția sa au fost întâmpinați de miniștrii Eliud Owalo și Peninah Malonza. Cea din urmă a postat și câteva imagini de la întâlnirea oficială pe contul de X (fostul Twitter).

În prezența ministrului pentru Economie Digitală Eliud Owalo, am avut deosebita onoare de a-i primi pe Excelența Sa, Președintele Klaus Iohannis al României, și pe Prima Doamnă Carmen Iohannis, aflați într-o vizită oficială. Karibuni Kenya!”, a scris ministra pentru Dezvoltare Regională, Peninah Malonza, pe contul ei oficial.

Carmen Iohannis a ales un deux-pieces, format din sacou și pantaloni de culoare lila. Toate privirile au fost însă în partea de jos a ținutei. (Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Soția lui Klaus Iohannis a optat pentru o pereche de sandale, fapt ce încalcă protocolul și ceremonialul diplomatic, potrivit EVZ. În vizitele oficiale, doamnele nu trebuie să-și lase la vedere degetele de la picioare și trebuie să poarte întotdeauna pantofi.

Sandalele alese de Carmen Iohannis aparțin brand-ului de lux Valentino Garavani, iar pe site-ul oficial se vând cu 1.150 de dolari. (aproximativ 5.380 de lei)

Marți, Klaus Iohannis se întâlnește cu președintele Kenyan William Ruto. Vizita președinteleui român are scopul de a consolida relațiile României cu țările de pe continentul african.

Fotografii: Agerpres/ X (Twitter)

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni