• PRO TV
  • Pescobar, replică dură după ce un client a criticat mâncarea de la „Taverna Racilor: „Auzi, bă? Îți dau...”

Pescobar, replică dură după ce un client a criticat mâncarea de la „Taverna Racilor: „Auzi, bă? Îți dau...”

Pescobar, replică dură după ce un client a criticat mâncarea de la „Taverna Racilor: „Auzi, bă? Îți dau...”

Paul Nicolau, cunoscut în spațiul public sub numele de Pescobar, a reacționat dur atunci când un client de la Taverna Racilor a spus că mâncarea de la restaurantul său este mult prea scumpă.

Gallery

​În ultimele luni, Pescobar s-a confruntat cu mai multe probleme în ceea ce privește lanțul său de restaurante „Taverna Racilor”. După scandalul cu ANPC, afaceristul a intrat într-un alt conflict, de data aceasta cu un client. Nemulțumit de banii pe care i-a scos din buzunar ca să mânânce „mai multe paste, pentru că homarul are puțină carne, restul sunt cleștii și coada”, un client a decis să publice un mesaj dur pe Instagram.

„100 de lei și mănânci doar paste, că homarul este așa mare încât are 500 de grame, 400 de grame cleștii și coada, restul carne”, a scris pe Instagram clientul nemulțumit.

Văzând ce a spus despre mâncarea de la restaurantele sale, Pescobar nu a stat deloc pe gânduri și i-a oferit clientului un răspuns tăios.

„Auzi, bă? Îți dau 100 de lei să stai acasă, îți trimit pe Revolut, să nu vii să mănânci homar. Și de 100 de lei să iei numai miezul din fructe, când te duci la banane, la Mega, să ceri miezul, că ăia cântărește doar coaja.

Nucile la fel, iei doar miezul, și la gutui la fel”, a spus Paul Nicolau printr-un mesaj video.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni