• PRO TV
  • Cel mai amuzant moment de la ziua regelui Charles! Ce le-a oferit oamenilor de rând care i-au cântat ”La mulți ani!”

Cel mai amuzant moment de la ziua regelui Charles! Ce le-a oferit oamenilor de rând care i-au cântat ”La mulți ani!”

Cel mai amuzant moment de la ziua regelui Charles! Ce le-a oferit oamenilor de rând care i-au cântat ”La mulți ani!”

Regele Charles (75 de ani) și-a sărbătorit pe 14 noiembrie 2023 ziua de naștere, motiv pentru a se amuza alături de oaspeții săi, oameni de rând aleși de comunitate să participe la eveniment, dar și cadre medicale și reprezentați ai diverselor organizații.

Gallery

La împlinirea vârstei de 75 de ani, Regele Charles a fost sărbătorit de un grup de invitați la casa lui din Gloucestershire, cărora le-a oferit tort la pachet.

Probabil simțindu-se prea în centrul atenție, monarhul a dat ochii peste cap în momentul în care oaspeții i-au cântat ”La mulți ani!”.

@dailymailroyals One's not amused! King Charles jokingly rolls his eyes during pre-birthday celebrations ? #kingcharles #royals #royalfamily #royalnews #birthday #birthday #75thbirthday #fyp #funnyroyals ♬ original sound - Daily Mail Royals

După ce i s-a înmânat un cuțit uriaș, regele a tăiat tortul aniversar în timp ce cei 60 de oaspeți îi cântau pentru a-l sărbători.
Regele a făcut glume pe seama tortului, alb, decorat cu elemente aurii.
”Este întotdeauna amuzant de privit”, a chicotit el înainte de a-i îndemna pe toți să mănânce din deliciosul desert. ”Cui pot să-l donez? Pot să scap de el? Trebuie să vă dăm la pachet”, a glumit regele Charles.

Foto; Profimediaimages

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni