• PRO TV
  • Ce face Cristi Borcea pentru a fi plin de energie în fiecare zi. Remediul la care apelează de două ori pe an

Ce face Cristi Borcea pentru a fi plin de energie în fiecare zi. Remediul la care apelează de două ori pe an

Ce face Cristi Borcea pentru a fi plin de energie în fiecare zi. Remediul la care apelează de două ori pe an

Cristi Borcea a dezvăluit că suferă de foarte multe boli și este nevoit să ia zilnic 30 de pastile. Totodată, afaceristul a mai precizat la ce remediu apelează de două ori pe an, ca să aibă energie.

Gallery

Cristi Borcea a mărturisit că perioada pe care a petrecut-o în spatele gratiilor i-a afectat semnificativ starea de sănătate.

Fostul acționar de la Dinamo București suferă de insomnie acută

În urmă cu ceva timp, Borcea a fost supus la o intervenție pe cord. Acesta a dezvăluit că respectă cu strictețe recomandările medicilor și totodată merge de două ori pe an la detox.

Mai mult, soțul Valentinei Pelinel suferă de insomnie acută, boală care s-a agravat cât timp a stat închis după gratii.

Cât timp a fost la închisoare, Borcea a recunoscut că cei care se ocupau de aspectul său fizic, tuns și pensat, erau chiar colegii de celulă. Însă atunci când avea permisie, milionarul mergea la medicul estetician să-și pună acid hialuronic în față.

„Am fost peste tot, la toate clinicile și încă n-am găsit. Găsisem pe unii din Hong Kong, care veneau și făceau cu acele și mai dura o săptămână, dar din ce în ce am mai adăugat un medicament, am mai adăugat un medicament și nu apuc să mă ocup de probleme astea pe care le am.

Iau în jur de 30 de pastile pe zi. Pentru inimă, operația pe cord, iau și supliment magneziu. De somn iau două, trei, patru. Diagnosticul – insomnie acută, mi-au pus-o toate comisiile, cred că din pușcărie am luat tratament și acolo am încercat, acolo nu aveai ce să faci. Dormeam o jumătate de oră, nu mai puteam să dorm după. S-a agravat odată cu închisoarea”, a mărturisit Cristi Borcea, potrivit evz.ro.

Sursă foto:Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni