• PRO TV
  • A fost prins unul dintre suspecții în cazul crimei din Sibiu. Cum s-a comportat fostul boxer când a fost audiat de polițiști

A fost prins unul dintre suspecții în cazul crimei din Sibiu. Cum s-a comportat fostul boxer când a fost audiat de polițiști

A fost prins unul dintre suspecții în cazul crimei din Sibiu. Cum s-a comportat fostul boxer când a fost audiat de polițiști

Unul dintre bărbații suspectați că l-ar fi omorât pe omul de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, a fost prins de polițiști într-o comună din Dolj. Are 31 de ani și este fost boxer.

Actualizare: Suspectul identificat joi seară în cazul uciderii lui Adrian Kreiner nu poate fi arestat, după cum a transmis poliția într-un comunicat de presă.

Vineri, poliția a transmis că, în urma verificărilor efectuate și audierilor, „nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă față de acesta”. Prin urmare, bărbatul a fost lăsat în libertate.

Știrea inițială:

Oamenii legii au reușit să îl prindă pe unul dintre cei trei tâlhari, bănuiți că au intrat prin efracție în casa lui Adrian Kreiner și l-au omorât în bătaie. „Confirmăm că a mai fost prins unul dintre autori”, a precizat prim procurorul adjunct Mihaela Ruginosu, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, potrivit oradesibiu.ro.

Gallery

Bărbatul se numește Laurențiu Ionuț Lăcătușu și are 31 de ani. Ceilalți doi autori au reușit să fugă în străinătate în data de 7 noiembrie, după ce au aflat că Adrian Kreiner a decedat.

Considerat unul dintre cei trei suspecți în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner - a fost prins în timp ce se plimba cu motocicleta prin comuna Valea Stanciului, din Dolj, spun surse apropiate anchetei. Oamenii legii au cercetat zona, iar un polițist a verificat imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Din Valea Stanciului a fost dus la sediul inspectoratului de poliție. Tânărul, care este fost boxer, nu a dorit să colaboreze cu polițiștii și nu a recunoscut acuzațiile. De la Craiova, a plecat în arestul IPJ Sibiu, unde a fost reținut pentru 24 de ore.

Ceilalți indivizi bănuiți de crimă au 33, respectiv 34 de ani, și sunt din Dolj. Parchetul din Sibiu a transmis că există posibilitatea ca aceștia să fi fugit din țară.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni