• PRO TV
  • Ce se întâmplă când devii mama unor adolescenți peste noapte? Vom afla în Norocul lui Loli! (La suerte de Loli), din 20 noiembrie, Acasă!

Ce se întâmplă când devii mama unor adolescenți peste noapte? Vom afla în Norocul lui Loli! (La suerte de Loli), din 20 noiembrie, Acasă!

Ce se întâmplă când devii mama unor adolescenți peste noapte? Vom afla în Norocul lui Loli! (La suerte de Loli), din 20 noiembrie, Acasă!

Veste bună pentru telespectatorii postului Acasă: un nou serial mexican va putea fi văzut în curând! Norocul lui Loli! (La suerte de Loli) își va face debutul Acasă pe 20 noiembrie, de la ora 18:00, însă va putea fi urmărit în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00.

Gallery

Producția se bucură de o distribuție din care fac parte nume mari în industrie, precum Silvia Navarro, Osvaldo Benavides, Jacqueline Bracamontes și Gaby Espino, cunoscuți pentru rolurile jucate în Santa Diabla, Secrete din trecut și Suflet vândut.

Serialul spune povestea lui Loli, o femeie focusată pe carieră și independentă, care și-a lăsat viața personală pe locul 2. Aceasta ocupă poziția de Producător Executiv la una dintre cele mai mari rețele de radio din Statele Unite ale Americii, iar viața ei profesională este înfloritoare și în plină ascensiune. De aceea, Loli nu are timp să își facă o relație sau să își întemeieze o familie.

Totuși, întreaga sa existență va fi dată peste cap în momentul în care Mariana, cea mai bună prietenă, moare. În urma tragediei, doi copii vor fi lăsați fără mamă. Deși nu se simte pregătită să devină părinte, Loli îi va adopta pe cei doi adolescenți. Astfel, protagonista serialului va înfrunta o nouă realitate și va învăța ce este, de fapt, o familie.

O poveste despre dragostea de mamă, importanța familiei și puterea unei prietenii. Cum se va descurca Loli în noul său rol? Ce se va întâmpla cu poziția importantă pe care o ocupă în cadrul companiei pentru care lucrează? Va avea aceasta timp și de o relație amoroasă? Rămâne de văzut în Norocul lui Loli! (La suerte de Loli), în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 17:00, Acasă.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni