• PRO TV
  • Imagini senzaționale cu vila de 200 milioane de dolari în care locuiesc Jay-Z și Beyonce

Imagini senzaționale cu vila de 200 milioane de dolari în care locuiesc Jay-Z și Beyonce

Imagini senzaționale cu vila de 200 milioane de dolari în care locuiesc Jay-Z și Beyonce

Jay-Z și Beyonce locuiesc într-o casă în valoare de 200 de milioane de dolari. Imagini fabuloase din interiorul casei la care s-a lucrat mai bine de un deceniu.

Gallery

Cuplul a doborât un record de preț pe piața imobiliară din California, când au achiziționat o locuință cu vedere la ocean în Malibu, în valoare de 200 de milioane de dolari.

Imagini de senzație cu vila cuplului Jay-Z-Beyonce

Suma pe care cei doi artiști au scos-o din „buzunar” a fost de departe cea mai mare sumă plătită vreodată pentru o casă în Malibu. Mai mult, se pare că Beyoncé a primit o reducere pentru ea, prețul inițial fiind de 295 de milioane de dolari.

Vila în care cei doi artiști locuies este o capodoperă minimalistă, o combinație modernă de beton și sticlă al cărei design a fost gândit de colecționarul de artă William Bell, care a cumpărat proprietatea pentru 14,5 milioane de dolari în 2003. Pentru realizarea designului, a fost adus arhitectul japonez Tadao Ando, câștigător al Premiului Pritzker și responsabil pentru realizarea unor structuri impresionante din beton din Asia, Europa și America de Nord.

Arhitectul japonez Tadao Ando și-a pus amprenta pe costrucție, conacul în formă de L are deschidere spre spații deschise, marcate de holuri din beton și pereți din sticlă din podea și până în tavan.

Casa are vedere la Oceanul Pacific, dispune zone întinse de gazon pe ambele părți, asigurând multă intimitate pentru celebra familie.

Casa colosală se întinde pe mai bine de 32 de mii de metri pătrați și are o plajă privată, o piscină imensă care pare să se întindă în ocean. Doar pentru construcția drumurilor de acces ale proprietății și pentru curțile auto s-au folosit peste 22.500 de metri pătrați de beton lustruit.

Pentru casă, se estimează că s-au folosit peste 7.645 de metri cubi de beton. Se spune că pentru finalizarea vilei au fost nevoie de 15 ani.
Locuința are șase dormitoare, opt băi, un cinematograf, o sală de fitness echipată complet, o cameră SPA, o cameră folosită pe post de bibliotecă unde se află exemplare rare de cărți, o cramă, plus alte multe camere de zi special amenajate pentru relaxare și distracție, potrivit unica.ro.

Sursă foto: Captură video youtube/ Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni