• PRO TV
  • Numele ucigașilor lui Adrian Kreiner, postate pe Facebook. Cine sunt aceștia și cu ce se ocupă

Numele ucigașilor lui Adrian Kreiner, postate pe Facebook. Cine sunt aceștia și cu ce se ocupă

Numele ucigașilor lui Adrian Kreiner, postate pe Facebook. Cine sunt aceștia și cu ce se ocupă

La aproape două săptămâni de la crima care a îngrozit România, când un om de afaceri din Sibiu a fost bătut de moarte de trei persoane, numele ucigașilor au fost făcute publice.

Gallery

Conform oradesibiu.ro, numele celor trei bărbați care l-au bătut, torturat și jefuit pe Adrian Kreiner au fost publicate pe portalul instanțelor de judecată, iar un fost polițist Sibiu le-a postat pe contul personal de Facebook.

Astfel presupușii vinovați de tragedia din Sibiu sunt Zuleam Costinel Cosmin, Ghiță Laurențiu și Minae Marian Cristian, originari din județul Dolj. Conform adevărul.ro, doi dintre aceștia au mai avut probleme cu legea. Unul a fost implicat într-un caz de furt de țigări, iar altul - cercetat pentru tâlhărie.
Anchetatorii au reușit să creeze filmul evenimentelor, dar până la această oră niciunul dintre cei trei bărbați nu a fost arestat.
De altfel, conform sursei citate mai sus, doi au părăsit țara la scurt timp după ce Kreiner a murit, iar unul ar fi încă în România.

„Judecătorul de drepturi și libertăți a decis ca judecarea propunerii de arestare să aibă loc în data de 22.11.2023 pentru a se îndeplini procedura de citare cu inculpații”, a transmis, sâmbătă, prim procurorul adjunct Mihaela Ruginosu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni