• PRO TV
  • Cel mai sinistru selfie! Ireal ce au descoperit doi tineri în fotografia pe care și-au făcut-o la o întâlnire

Cel mai sinistru selfie! Ireal ce au descoperit doi tineri în fotografia pe care și-au făcut-o la o întâlnire

Cel mai sinistru selfie! Ireal ce au descoperit doi tineri în fotografia pe care și-au făcut-o la o întâlnire

Nimeni nu și-ar dori o astfel de amintire! Doi tineri au avut parte de cea mai înfricoșătoare întâmplare din viața lor, chiar la o petrecere la celebrul restaurant Quaglions, din Londra, care a găzduit de-a lungul vremii celebrități precum Regina Elisabeta a II-a sau Elton John. Iată ce au putut descoperi în selfie-ul pe care și l-au făcut!

Ross Cheeseman și prietena sa, Georgia Renshaw-Smith, au fost prezenți în anul 2021 la o petrecere la celebrul restaurant Quaglions, din Londra. Totul a mers de minune până când au decis să imortalizeze momentul, așa că și-au făcut un selfie în fața localului respectiv.

Detaliul pe care l-au descoperit ulterior în fotografie întrece orice imaginație. În spatele celor doi se poate observa o fantomă, despre care tinerii spun, potrivit Ladbible, că este spiritul unui soldat mort.

„Nu am mai văzut niciodată așa ceva. Făcusem una sau două fotografii de care partenera mea nu era mulțumită, așa că am făcut alta, aceasta a fost poza care, când ne-am uitat la ea, a dezvăluit ceea ce pare a fi o fantomă în fundal.

Cred că figura fantomatică arată ca un fel de fost militar cu umeri largi în uniformă care se uită peste umărul meu sau al partenerei mele”, au spus cei doi, conform sursei amintite.

VEZI IMAGINEA ÎNFRICOȘĂTOARE MAI JOS

​Foto: Facebook/Brenna Kee

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni