• PRO TV
  • Majda Aboulumosha, cadou inedit pentru cea care i-a dat viață:„Acum 2 zile i-am zis...” Mama vedetei a izbucnit în lacrimi când a văzut

Majda Aboulumosha, cadou inedit pentru cea care i-a dat viață:„Acum 2 zile i-am zis...” Mama vedetei a izbucnit în lacrimi când a văzut

Majda Aboulumosha, cadou inedit pentru cea care i-a dat viață:„Acum 2 zile i-am zis...” Mama vedetei a izbucnit în lacrimi când a văzut

Majda Aboulumosha și mama ei au o legătură incredibilă. Pentru că a vrut să o surprindă pe cea care i-a dat viață într-un mod inedit, vedeta a pus la cale o surpriză de zile mari.

Gallery

Iubirea pe care Majda i-o poartă mamei sale este incomensurabilă. Deși vedeta TV nu pune valoare pe lucruri materiale, de această dată a vrut să-și surprindă mama și i-a cumpărat o mașină.

Majda Aboulumosha i-a cumpărat o mașină mamei sale

Bruneta este foarte discretă când vine vorba de oamenii importanți din viața ei, motiv pentru care a stat în dubii dacă să posteze filmulețul cu surpriza pe care i-a pregătit-o mamei sale.

Majda și-a dorit să-i facă o bucurie celei care i-a dat viață, cea care i-a fost mamă și tată în toți acești ani, așa că i-a cumpărat o mașină.

„M-am tot gândit daca sa postez sau nu, dar m-am gandit ca o sa va bucurați pentru mine, cum ati facut-o mereu.

Nu e vorba despre valoarea lucrului cat este despre amintirea si bucuria pe care i-am facut-o.

Mami este eroul meu! Este mama si tata! Este omul care ma simte, ma înțelege si ma sustine.

Acum 2 zile i-am zis ca poate trec pana la Ploiesti, adica la ea. Si mi-a zis ca s-ar bucura mult, macar sa stam o ora. Atat a vrut. Ca in ultima vreme mereu am fost pe fuga si cand ajungeam la ea, imediat plecam cu treaba.

Părinții noștri vor timp, timp sa-l petrecem cu ei.

Iti multumesc mami pentru tot ! Iti multumesc ca m-ai învățat despre simplitatea lucrurilor si despre cum sa fac oamenii fericiți in jurul meu.

In bratele tale mereu o sa ma simt copil si mereu o sa-mi fie cel mai bine.

Te iubesc pentru totdeauna!”, a scris Majda în dreptul clipului video.

Mama vedetei nu a bănuit nici măcar o secundă ce surpriză avea să-i facă propria fiică, astfel că a izbucnit în lacrimi în urma gestului pe care aceasta l-a făcut.

View this post on Instagram

A post shared by Majda (@majdaaboulumosha)

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni