• PRO TV
  • Surprins de viscol fără cauciucuri de iarnă, un vasluian a găsit soluția! Cum a fost filmat șoferul VIDEO VIRAL

Surprins de viscol fără cauciucuri de iarnă, un vasluian a găsit soluția! Cum a fost filmat șoferul VIDEO VIRAL

Surprins de viscol fără cauciucuri de iarnă, un vasluian a găsit soluția! Cum a fost filmat șoferul VIDEO VIRAL

Iarna a venit peste România și i-a luat prin surprindere pe șoferi, mai ales pe cei care nu au apucat să își schimbe cauciucurile de vară. Iată la ce soluția s-a gândit un conducător auto din Vaslui după ce mașina sa a rămas blocată din cauza zăpeziii!

Mai mulți șoferi au rămas înzăpeziți pe drumurile din țară în ultimele zile. Viscolul i-a luat pe nepregătite pe cei care nu au apucat să își monteze cauciucurile de iarnă, dar un vasluian a găsit imediat soluția.

Șoferul, aflat pe un drum din județul Vaslui, a încercat să înainteze în pantă, dar nu a reușit din cauza zăpezii depuse și a cauciucurilor de vară . Și-a lăsat la volan prietenul aflat cu el în mașină și s-a urcat pe plafonul acesteia.

Autoturismul, marca BMW, patina în continuare, iar bărbatul urcat pe portbagaj se balansa în speranța că va putea spori aderența.

Imaginile au fost suprinse de un alt participant la trafic, iar videoclipul a devenit viral pe rețelele de socializare. La scurt timp după, poliția s-a autosesizat, iar șoferul în cauză a fost prins.

„Ca urmare a activităților desfășurate, au fost identificate persoanele prezentate în filmare, respectiv un tânăr de 22 de ani, aflat la volanul autoturismului și un altul, de 20 de ani, aflat în exteriorul autoturismului, ambii din comuna Văleni.
Față de conducătorul autoturismului urmează a fi luate măsuri de sancționare contravențională, conform art. 101, alin. 1, pct. 13, din OUG 195/2002”, au declarat oficialii IPJ Vaslui.

Foto: Facebook/Radar Vaslui

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni