• PRO TV
  • Jennifer Lopez, 34 de milioane de vizualizări după ce s-a filmat în cea mai mulată rochie: „Cel mai tare corp de la Hollywood!”

Jennifer Lopez, 34 de milioane de vizualizări după ce s-a filmat în cea mai mulată rochie: „Cel mai tare corp de la Hollywood!”

Jennifer Lopez, 34 de milioane de vizualizări după ce s-a filmat în cea mai mulată rochie: „Cel mai tare corp de la Hollywood!”

La 54 de ani, Jennifer Lopez este într-o formă de zile mari și pare să fi găsit elixirul tinereții. Cântăreața este nelipsită din topul celor mai frumoase femei din lume și de ani de zile este considerată vedeta cu cel mai sexy posterior din showbiz.

Gallery

Revenind la forme, J Lo le-a demonstrat încă o dată fanilor că își merită cu prisosință titlul pentru cel mai sexy posterior.

Artista a participat recent la un party și a făcut furori cu ținuta aleasă. J Lo a îmbrăcat cea mai mulată rochie din garderobă, iar filmulețul în care își face intrarea la petrecere s-a viralizat instant pe Instagram.

Peste 34 de milioane de vizualizări în mai puțin de 24 de ore și o avalanșă de complimente la adresa divei latino.

Rochia de culoare cafeniu-deschis i-a scos în evidență rotunjimile și posteriorul bombat. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

„Cel mai tare corp de la Hollywood”, „Tu ești regina absolută”, „Nu e de mirare că atât de multe femei sunt geloase... Uită-te la material”,  „Încă mai are coroana pentru cel mai tare posterior”, „Ok Kim, Khloe și Kylie așa se face!!! E toată naturală... Nici măcar nu puteți ajunge la tocurile ei”, „Wow, e de frumoasă! Hipnotizantă femeie!”, „J Lo nu are nevoie de photoshop”, „Nu pot să cred că femeia asta are peste 50 de ani”, „Arăți ca o ciocolată”, sunt doar câteva din sutele de mesaje postate de fani pe pagina de Instagram a vedetei.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez este atât de mândră de posteriorul ei, încât în urmă cu câțiva ani și l-a asigurat pentru 20 de milioane de dolari.

Artista este la al patrulea mariaj. Din 2022, Jennifer este căsătorită cu Ben Affleck. Artista are doi copii, gemenii Emme și Max din căsnicia cu Marc Anthony.

Fotografii: Instagram @JLo

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni