• PRO TV
  • S-a operat ca să își facă “ochi de pisică” și a trecut prin chinuri groaznice: “Arătam ca un cadavru"

S-a operat ca să își facă “ochi de pisică” și a trecut prin chinuri groaznice: “Arătam ca un cadavru"

S-a operat ca să își facă “ochi de pisică” și a trecut prin chinuri groaznice: “Arătam ca un cadavru"

O tânără face senzație pe internet cu noii ei “cat eyes”. Și nu obținuți doar prin machiaj, ci printr-o operație estetică extrem de dureroasă. Întrebată de followerii ei dacă merită să îți supui corpul la asemenea chin, tânăra a povestit în detaliu etapele prin care a trecut.

Aceasta a recunoscut că durerea a fost îngrozitoare, însă la final a fost încântată de rezultat.
“Merită să faci operația de ochi de pisică? Eu mi-am făcut această operație în aprilie și părerile despre asta au fost împărțite. Multora le-a plăcut rezultatul, însă mulți au fost de părere că a fost prea extrem, că sufăr de dismorfie corporală. După operație aveam durere 10/10, nu puteam să îmi deschid ochii, nu puteam să îmi închid ochii, nu puteam să dorm cum trebuie, era groaznic”.

Gallery

“Când m-am întors la hotel îmi era atât de rău din cauza medicamentelor, arătam ca un cadavru. La câteva zile după operație, aveam fața umflată, dar puteam să îmi deschid ochii”, a mai spus tânăra.

@aestheticcliniclondon Do you think it is.? #fyp #foryou #cateyesurgery #foryou #cateyessurgery #surgeryturkey #viral ♬ Summer Vibes - GRLN


“A cincea zi de la operație a fost ziua pe care am urât-o cel mai mult. Aveam fața atât de umflată, îmi era rușine să ies din casă, dar tot am făcut-o. Iată-mă și acum, ador rezultatul și mă bucur mult că am făcut intervenția, mă simt încrezătoare!”, a spus tiktoerita.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni