• PRO TV
  • O tânără de 18 ani a jucat prima oară la Loto și a câștigat. Ce sumă va primi săptămânal până la finalul vieții!

O tânără de 18 ani a jucat prima oară la Loto și a câștigat. Ce sumă va primi săptămânal până la finalul vieții!

O tânără de 18 ani a jucat prima oară la Loto și a câștigat. Ce sumă va primi săptămânal până la finalul vieții!

Charlie Lagarde și-a sărbătorit împlinirea vârstei de 18 ani cu un bilet la loto care s-a dovedit a fi mai mult decât norocos.

O adolescentă din Canada, care a cumpărat pentru prima oară în viața ei un bilet la loto, pentru a sărbători faptul că a împlinit 18 ani, a câștigat 1000 de dolari canadieni... pe săptămână... pentru tot restul vieții!

Conform Toronto Star, Charlie și-a luat premiul alături de familie și prieteni. Biletul norocos, alături de o sticlă de șampanie, a fost achiziționat de la un magazin de cartier.
După aflarea veștii, tânăra a trebuit să ia o decizie: ori acceptă suma de un milion de dolari canadieni ori 1000 de dolari canadieni pe săptămână pentru tot restul vieții.
După ce s-a consultat cu un expert în finanțe, aceasta a ales suma săptămânală.
”Este fără taxe, așa că este echivalentul unui salariu de mai bine de 100.000 de dolari canadieni pe an, ceea ce este un star grozav în viață pentru o tânără”, a spus purtătorul de cuvânt al loteriei.

Charlie Lagarde spune că dorește să cheltuie banii pe călătorii și educație. ”Vreau să studiez fotografia. Unul dintre visurile mele este să lucrez pentru National Geographic”.

Foto: Loto Quebec

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni