• PRO TV
  • Ciprian Marica, față în față cu Anamaria Prodan. Ce a dezvăluit despre episodul cu prosopul din camera de hotel

Ciprian Marica, față în față cu Anamaria Prodan. Ce a dezvăluit despre episodul cu prosopul din camera de hotel

Ciprian Marica, față în față cu Anamaria Prodan. Ce a dezvăluit despre episodul cu prosopul din camera de hotel

Ciprian Marica este primul invitat al podcastului Aneimaria Prodan, găzduit de platforma YouTube. Fostul internațional român a vorbit cu impresara de fotbal despre viața lui privată, inclusiv despre momentul în care a fost surprins, în camera de hotel, cu soția altui bărbat.

Gallery

Anamaria Prodan și-a făcut podcast pe YouTube, pe care l-a inaugurat vineri, 24 noiembrie 2023, cu un invitat cunoscut în lumea fotbalului românesc. Ciprian Marica a acceptat să deschidă această serie de interviuri, prezentate sub forma unui „podcast inovator ce aduce în fața publicului povești autentice din lumea fotbalului și nu numai”.

În primul episod, Anamaria Prodan l-a provocat pe Marica să vorbească despre un moment controversat din viața sa privată, momentul în care a fost surprins într-o cameră de hotel cu soția altui bărbat.

Dacă eram bărbat, îmi era rușine că sunt bărbat, să mă pun în asemenea situații, să vin pe la uși. Dar mi s-a părut fabulos, și te aplaud încă o dată, că ai ieșit asumat la ușă și ai spus: Ce vrei? Care e problema? Ce ai simțit în momentul ăla? Te-a amuzat? Sincer! Te-a amuzat momentul ăla sau, cumva, te-a speriat că ți-ar putea știrbi din bărbăție?”, l-a întrebat Anamaria Prodan.

După un scurt moment de gândire, Ciprian Marica a răspuns: „Au trecut ceva ani de atunci. Mulți ani. Și realitatea e cu totul și cu totul alta”, a spus Ciprian Marica.

Fostul fotbalist a mărturisit că s-a ferit să vobească deschis despre această întâmplare pentru că, „dacă aș spune realitatea, unii ar zice că... și-ar da cu părerea, hai să nu spunem într-un fel sau altul (...) Este vorba, iarăși, despre o nuanțare a situației și o amploare care, sigur, era pandemia, am înțeles-o atunci... cu toate că povestea era mult mai veche și arătată în momentul care trebuie”, a spus Marica, făcând-o pe Anamaria Prodan să tragă concluzia că cineva a vrut să se răzbune pe fostul fotbalist.

Vezi interviul mai jos!

Impresara de fotbal susține că proiectul ei din online „este o fereastră către carierele de succes ale fotbaliștilor de top, dar și către perspectivele și experiențele unor personalități influente din diverse sfere ale vieții moderne”.

Fotografii: @anamariaprodanreghecampf

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni