• PRO TV
  • Cine este și din ce trăiește Herve Camilleri, fostul soț al Ronei Hartner

Cine este și din ce trăiește Herve Camilleri, fostul soț al Ronei Hartner

Cine este și din ce trăiește Herve Camilleri, fostul soț al Ronei Hartner

Este doliu în lumea filmului! Rona Hartner s-a stins din viață la spital, după o lungă și grea luptă cu cancerul. Regretata artistă a fost căsătorită cu Herve Camilleri, însă după doar un an și jumătate de la nuntă au decis să divorțeze. Iată cine este și cu ce se ocupă fostul său soț!

Gallery

​Rona Hartner, una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste de la noi din țară, s-a stins din viață astăzi, 23 noiembrie 2023. Vestea tragică a răpus sufletele apropiaților și prietenilor, dar și a fanilor săi, care au transmis condoleanțe familiei.

Cine este fostul soț al Ronei Hartner

Regretata artistă nu a avut deloc o viață ușoară. Aceasta a fost căsătorită cu Herve Camilleri, un om de afaceri francez, însă la doar o lună și jumătate după nuntă au decis să divorțeze.

Herve Camilleri are 45 de ani, s-a stabilit în Franța și este de profesie DJ, însă nu doar această meserie îl recomandă. Potrivit societe.com, bărbatul deține firma Monsieur Herve Camilleri, care ajută animalele fără adăpost, lucru ce i-au adus în timp și notorietate.

Rona Hartner a dat impresia că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul său și că vor îmbătrâni împreună, însă lucrurile au luat o altfel de întorsătură.

În urmă cu doi ani, regretata artistă spunea că despărțirea a fost una amiabilă, fără scandaluri, și că la partaj i-a lăsat o bună parte din averea sa.

„În 20 mai semnăm actul de divorț, nu va fi un divorț conflictual, ci unul amiabil. Am ajuns la concluzia că este mult mai bine să ne despărțim. Acum un an și jumătate ne-am căsătorit, dar eram de trei ani de zile împreună și pot să zic că am avut noi niște semnale de alarmă că ceva s-ar putea să nu funcționeze prea mult timp”, spunea Rona Hartner.

Cât despre ce s-a întâmplat cu averea sa la partaj, Rona Hartner spunea: „Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis să ia tot ce vrea. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat.

De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni