• PRO TV
  • Sfârșitul lunii aduce filme pline de suspans și adrenalină la PRO TV: Operațiunea Fortune: Urzeala războiului și O nuntă explozivă!

Sfârșitul lunii aduce filme pline de suspans și adrenalină la PRO TV: Operațiunea Fortune: Urzeala războiului și O nuntă explozivă!

Sfârșitul lunii aduce filme pline de suspans și adrenalină la PRO TV: Operațiunea Fortune: Urzeala războiului și O nuntă explozivă!

În ultimul weekend din luna noiembrie, PRO TV aduce pe micile ecrane două filme care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură! Pe 25 și 26 noiembrie, de la ora 20:00, cei de acasă vor putea urmări unele dintre cele mai apreciate filme de acțiune din ultimii doi ani.

Cei dornici să intre în palpitanta lume a spionilor pot urmări Operațiunea Fortune: Urzeala războiului (Five Eyes aka Operation Fortune), sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 20:00, în premieră la PRO TV. Producția se bucură de o distribuție din care fac parte nume mari în industrie, precum Jason Statham, Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Cary Elwes și Hugh Grant. Pelicula urmărește o bandă de mafioți, care reușește să fure un hard disk cu date secrete, estimate la miliarde de dolari. Guvernul britanic angajează o echipă de spioni pentru a recupera dispozitivul înainte ca acesta să fie vândut celui care oferă cea mai mare sumă de bani. Dacă agenții secreți vor izbuti să recupereze instrumentul de înaltă tehnologie, vom afla în scurt timp.

Duminică, 26 noiembrie, de la ora 20:00, cei de acasă își vor putea încheia weekendul cu un film palpitant, în care personajele principale sunt jucate de actori cunoscuți. Printre aceștia se numără Jennifer Lopez, Josh Duhamel, D'Arcy Carden și Jennifer Coolidge. O nuntă explozivă (Shotgun Wedding), difuzat în premieră la PRO TV, spune povestea cuplului format din Darcy și Tom, care urmează să se căsătorească. Însă adrenalina va fi generată în momentul în care membrii celor două familii vor fi luați ostatici. Mirii pornesc într-o aventură hilară, dar totodată periculoasă, de a salva toate rudele și prietenii, ale căror vieți sunt puse în pericol. Rămâne de văzut dacă protagoniștii vor reuși să salveze toate persoanele dragi și să scape nevătămați sau vor sfârși răniți sau chiar uciși.

Maratonul de filme oferit de PRO TV este în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni