• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023. Vărsătorii primesc sume importante de bani, Taurii revin la o dragoste din trecut

Horoscop săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023. Vărsătorii primesc sume importante de bani, Taurii revin la o dragoste din trecut

Horoscop săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023. Vărsătorii primesc sume importante de bani, Taurii revin la o dragoste din trecut

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 27 noiembrie – 3 decembrie 2023.

Horoscop Berbec săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023

Dragoste– În partea a doua a săptămânii, ai nevoie de mai multă atenție din partea perechii de viață și vei deschide niște discuții în acest sens. S-ar putea să ți se facă și ție reproșuri, așa că mai bine spuneți fiecare ce nemulțumiri aveți și le rezolvați.
Bani – S-ar putea să te gândești la cadourile de sărbători și începi să cauți oferte, să vezi ce costuri vei avea.
Muncă – Începi săptămâna în forță la locul de muncă și mai ales în sfera comunicării și interacționării cu ceilalți. Posibil să afli vești sau informații, care să schimbe puțin intențiile tale și să ai o altă abordare. Pe fondul acesta astral se formează Luna Plină din zodia Gemeni, din 27 noiembrie, care anunță decizii, concluzii, încheieri de etape și finalizarea unor proiecte, care privesc planul profesional.
Din 1 decembrie, Mercur traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul socio-profesional. Îți vei structura mai bine ideile și-ți organizezi sarcinile. De asemenea, apar oferte, propuneri de preluare a unei funcții sau conducerea unei echipe, primești răspunsuri oficiale.

Horoscop Taur săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023

Dragoste– Din punct de vedere sentimental, săptămâna aceasta te poți aștepta la evenimente importante, mai ales dacă apar persoane din trecut cu care nu ai reușit să închei o etapă. Acum este momentul să aveți o încheiere sau să continuați ceea ce ați început, dar pe alte baze.
Bani – Sectorul financiar, al banilor pe care îi obții de la serviciu este activat de Luna Plină din zodia Gemeni, din 27 noiembrie. S-ar putea să obții sume importante de bani dintr-o negociere, dar la fel de bine este posibil să se încheie un contract profitabil. Vei găsi soluții de suplimentare a veniturilor.
Muncă– Din 1 decembrie, Mercur traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul schimburilor de experiență, studiilor, perfecționării profesionale și principiilor. Urmează o perioadă în care vei fi interesat să-ți lărgești universul cunoașterii, să afli ultimele noutăți într-un domeniu de interes pentru tine, să pleci într-o călătorie, care-ți poate schimba perspectiva asupra vieții și direcției profesionale.

Horoscop Gemeni săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din 27 noiembrie, care se formează în casa personalității tale. Axa relațiilor va fi dinamizată, pentru că Mercur se află în casa partenerului și s-ar putea să ai niște discuții, care să clarifice o situație în cuplu. Se poate încheia o etapă și ajungi la niște concluzii. De asemenea, revin persoane din trecut și situații care pot să schimbe cursul unor evenimente.
Bani – Din 1 decembrie, Mercur traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din alte surse decât salariul, creditele, banii partenerului. Pentru că Mercur este guvernatorul tău, te va ajuta să faci ordine în planurile financiare, să te organizezi mai bine.
Muncă– Prima parte a săptămânii se anunță destul de aglomerată la capitolul activități, iar comunicarea va juca un rol cheie în rezolvarea tuturor neînțelegerilor. În partea a doua a săptămânii, s-ar putea să-ți vină niște idei, pe care vrei să le ambalezi frumos, să le prezinți șefilor.

Horoscop Rac săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023

Dragoste– Din 1 decembrie, Mercur traversează sectorul relațiilor și căsătoriei și urmează o perioadă favorabilă discuțiilor și rezolvării unor chestiuni, pe care le-ai tot amânat. Dacă au existat diferențe de opinie și viziune, acum poți discuta deschis, să ajungeți la un punct comun.
Bani – Finalul săptămânii aduce cheltuieli mai mari, dar și încasarea unor sume de bani, a unui bonus sau o primă de performață.
Muncă– Lună Plină din zodia Gemeni, din 27 noiembrie, activează sectorul frământărilor interioare, axa muncii și sănătății. Este nevoie să rezolvi, prin comunicare, o situație de la serviciu, care a dus la o criză. Chiar dacă ai opinii diferite de colegii tăi, lucrurile se pot rezolva, dacă cooperați și căutați să fie armonie și înțelegere, să trageți toți în același sens.

Horoscop Leu săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023

Dragoste– Luna Plină din zodia Gemeni, din 27 noiembrie, îți poate aduce sfaturi de la prieteni, care să te determine să iei decizii în planul sentimental, să comunici, să spui ce nemulțumiri ai, pentru că numai așa vei putea să rezolvi un context care te frământă.
Bani – În prima parte a săptămânii s-ar putea să obții niște sume de bani. Reiei și niște negocieri mai vechi și astfel s-ar putea să obții un contract, care-ți va suplimenta veniturile.
Muncă– Din 1 decembrie, Mercur traversează zodia Capricorn, respectiv casa muncii și urmează o perioadă în care vei analiza oferte, reorganizezi sarcinile, treburile la serviciu, ai discuții cu colegii, legate de noile proiecte sau de strategii pe termen lung.

Horoscop Fecioara săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023

Dragoste– Din 1 decembrie, Mercur traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul iubirii, aventurilor, creativității și activităților de relaxare. În următoarea perioadă vei deschide anumite subiecte în cuplu, iar comunicarea va fi importantă pentru a putea să treci la următorul nivel al relației. Mercur, guvernatorul tău, te ajută să-ți exprimi sentimentele, să le structurezi, astfel încât partenerul să înțeleagă exact ce anume vrei să transmiți.
Bani –Săptămâna aceasta este posibil să primești o ofertă, care ți-a mai fost făcută și de data aceasta să cooperezi, să fii hotărât că este momentul să faci o schimbare.
Muncă– Sectorul profesional, imaginea și statutul profesional este activat la Luna Plină din zodia Gemeni, din 27 noiembrie, care aduce concluzii, decizii, încheieri de etape, finalizări, obținerea unor beneficii de pe urma activităților profesionale.

Horoscop Balanță săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023

Dragoste– Din 1 decembrie, Mercur traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat familiei și căminului și urmează o perioadă cu multe discuții legate de viața de familie, treburile gospodărești, rezolvarea unor conflicte cu unele rude, decizii privind administrarea unor imobile sau încheierea unor tranzacții.
Bani – Săptămâna aceasta ai intuiție într-un context financiar. Pe de altă parte, este posibil să încasezi niște sume suplimentare de bani. De asemenea, poți răspunde favorabil la o ofertă de job sau de colaborare.
Muncă- Luna Plină dina zodia Gemeni, din 27 noiembrie, dinamizează sectorul schimburilor de experiență și perfecționarea profesională și este posibil să ajungi la niște concluzii, în urma unor informații, care ar putea să te ajute să decizi direcția profesională. Se încheie etape, finalizezi un proiect, o formă de școlarizare sau iei decizii legate de o recalificare.

Horoscop Scorpion săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023

Dragoste– S-ar putea, în prima parte a săptămânii, să ai niște discuții sincere cu partenerul de cuplu, legate de nevoile voastre afective și vei simți o apropiere profundă, după ce fiecare își va spune punctul de vedere.
Bani – Luna Plină din zodia Gemeni, din 27 noiembrie, dinamizează unul dintre sectoarele financiare, a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul. Dacă au existat nemulțumiri legate de banii cu care participă fiecare, acum este momentul unei clarificări. Pe de altă parte, poți încasa sume importante de bani, provenite din alte surse decât salariul. Și partenerul poate obține o mărire salarială sau un bonus. Stabiliți împreună destinația surplusului de bani.
Muncă– Din 1 decembrie, Mercur traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul comunicării, informațiilor, dezbaterilor, acumulării de cunoștințe și negocierilor. Astrul comunicării te ajută să să-ți structurezi mai bine ideile, ai o gândire clară și organizată și iei decizii în urma unei analize.

Horoscop Săgetător săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023

Dragoste– Luna Plină din zodia Gemeni, din 27 noiembrie, activează sectorul căsătoriei și relațiilor și pot avea loc discuții, să afli informații, care să ducă la concluzii, încheierea unei etape sau la culegerea roadelor unor demersuri relaționale. Comunicarea este importantă pentru a-ți seta obiective pe termen lung. Chiar dacă există și blocaje sau evenimente, care să schimbe cursul, vei realiza că este important să comunici și să transmiți ce simți, ce nevoi ai, pentru că numai în felul acesta vei rezolva un context relațional.
Bani – Din 1 decembrie, Mercur traversează zodia Capricorn, respectiv casa banilor, unde urmează o perioadă de reorganizare. Astrul comunicării poate să-ți aducă idei de administrare mai bună a banilor pe care îi câștigi. Vin propuneri noi, oferte și negociezi în favoarea ta.
Muncă– Sectorul muncii stă sub semnul instabilității și surprizelor și ai impresia că în fiecare zi se întâmplă ceva care-ți dă planurile peste cap. Marte în tranzit prin casa personalității te ajută să fii determinat, să-ți duci la capăt niște obiective.

Horoscop Capricorn săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023

Dragoste – Se anunță o săptămână cu evenimente surpriză în sfera sentimentală și mai ales în relațiile cu prietenii sau persoanele apropiate. S-ar putea să ți se facă declarații și să fii surprins de acțiunea și atitudinea unei persoane cu care credeai că ești doar prieten.
Bani – Vineri și sâmbătă se activează casa banilor și este posibil să-ți faci planuri pentru cumpărăturile de sărbători. Te sfătuiești cu partenerul și faceți o listă cu ce vă trebuie.
Muncă– Luna Plină din zodia Gemeni, din 27 noiembrie, activează casa muncii și anunță încheieri de etape, concluzii, culegerea roadelor unor demersuri privind obținerea unui job, unei colaborări sau unei activități independente.
Din 1 decembrie, Mercur traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul personalității. Pentru că este guvernatorul casei muncii, Mercur te va ajuta în organizare, ai mintea clară și găsești soluții bune la probleme apărute în sfera profesională.

Horoscop Vărsător săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023

Dragoste– Luna Plină din zodia Gemeni, din 27 noiembrie, activează sectorul iubirii. Așadar, se poate încheia o etapă sau să treci la un alt nivel al relației. Comunicarea va juca un rol important, să spui ce simți și să încerci să repari niște greșeli.
Din 1 decembrie, Mercur traversează zodia Capricorn, respectiv casa frământărilor, izolării, introspecției și trecutului și universul tău interior va fi activat. Pentru că Mercur este guvernatorul casei iubirii, gândurile tale se vor îndrepta spre sectorul sentimental, să identifici ce anume nu a mers sau nu merge într-o relație, cu scopul să îndrepți. S-ar putea să ai parte de revelații, să faci o schimbare importantă de atitudine, să realizezi care sunt lucrurile importante pentru tine și să inițiezi o apropiere profundă față de partener.
Bani – Stai bine în planul financiar, mai ales dacă ai dovedit pe parcursul anului implicare în toate proiectele în care șefii te-au solicitat. Sume importante de bani intră în conturile tale în partea a doua a săptămânii.
Muncă– La serviciu se anunță o săptămână aglomerată în prima parte, dar cu multe satisfacții și implicare în proiecte noi. Ai idei originale și-ți impresionezi șefii.

Horoscop Pești săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023

Dragoste– Luna Plină din zodia Gemeni, din 27 noiembrie, activează sectorul familiei și spațiului de locuit și este posibil să apară discuții sau nemulțumiri, o criză în relație cu familia, administrarea patrimoniului sau o tranzacție imobiliară. Se pot încheia etape, are loc o mutare, se iau decizii pentru întemeierea unei familii sau achiziționarea unei case.
Bani – S-ar putea să-ți vină niște bani, în prima parte a săptămânii, sau cineva din familie să-ți propună să administrezi un fond financiar, să te treacă beneficiar pe un cont de economii.
Muncă– Din 1 decembrie, Mercur traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul planurilor pe termen lung. Urmează o perioadă dinamiză, în care vrei să-ți organizezi activitatea profesională și proiectele de viitor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni