• PRO TV
  • Derek Chauvin, fostul polițist condamnat de uciderea lui George Floyd, înjunghiat în pușcărie. Cine a vrut să-l omoare

Derek Chauvin, fostul polițist condamnat de uciderea lui George Floyd, înjunghiat în pușcărie. Cine a vrut să-l omoare

Derek Chauvin, fostul polițist condamnat de uciderea lui George Floyd, înjunghiat în pușcărie. Cine a vrut să-l omoare
Sursa: Profimedia

Derek Chauvin, polițistul din Minnesota condamnat și încarcerat pentru uciderea lui George Floyd în mai 2020, a fost înjunghiat în închisoare. Membrii familiei sale sunt scandalizați fiindcă nici măcar nu au fost anunțați, ci au aflat totul din presă.

Gallery

Chauvin este încarcerat în penitenciarul federal din Tucson, Arizona, unde a ajuns după condamnarea de 22 de ani și jumătate de detenție, primită după moartea lui George Floyd. Fostul polițist din Minnesota a devenit ținta altor deținuți și a fost înjunghiat vineri, în jurul prânzului, conform presei de peste Ocean.

Derek Chauvin a fost salvat de personalul închisorii, însă deținutul a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. În urma acestui atac brutal, vizitele în cadrul penitenciarului au fost suspendate până la clarificarea situației.

Închisoarea unde este încarcerat Derek Chauvin. Aici a fost înjunghiat  |  FOTO:  Google Earth

„De unde naiba știe presa și mama lui nu?”

Mama lui Derek Chauvin a reacționat violent după ce a aflat din presă că fiul ei a fost atacat în închisoare. Carolyn Pawlenty spune că reprezentanții închisorii dețin datele ei de contact și aveau obligația să o anunțe că fiul ei a fost „rănit grav” în urma unui atac.

De unde naiba știu toate aceste agenții de presă și mama lui nu? Iar închisoarea are un număr de urgență pentru mine”, a spus mama fostului polițist, pentru Alpha News.

Conform Departamentului Federal al Închisorilor, atacatorul lui Chauvin a fost și el rănit și a necesitat îngrijiri medicale. Deocamdată, identitatea acestuia nu a fost comunicată, la fel și motivul atacului. Anchetatorii cred că deținuții vor să se răzbune pe Derek Chauvin pentru faptul că e fost polițist și că atacul ar putea să nu aibă legătură cu moartea lui George Floyd.

Fotografii: Profimediaimages.ro/YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni