• PRO TV
  • Ce prime de Crăciun primesc angajații de la Ferrari. Romina Gingașu a făcut dezvăluirea momentului: "De la femeia de serviciu, până la CEO... 17.000 de euro"

Ce prime de Crăciun primesc angajații de la Ferrari. Romina Gingașu a făcut dezvăluirea momentului: "De la femeia de serviciu, până la CEO... 17.000 de euro"

Ce prime de Crăciun primesc angajații de la Ferrari. Romina Gingașu a făcut dezvăluirea momentului: "De la femeia de serviciu, până la CEO... 17.000 de euro"

Romina Gingașu, 34 de ani, soția lui Piero Ferrari, 77 de ani, a dezvăluit ce bonusuri primesc angajații cu ocazia Crăciunului. Românca a mărturisit că toți angajații beneficiază de o primă considerabilă de sărbători.

Gallery

Soția lui Piero Ferrari a dezvăluit ce prime de Crăciun primesc angajații de la Ferrari.

Ce prime de Crăciun primesc angajații de la Ferrari

Romina Gingașu este căsătorită, din 2021, cu Piero Ferrari, moștenitorul și patronul Ferrari.

Românca a dezvăluit că angajații sunt încântați de mediul de lucru, aspect care se reflectă și în rezultatele companiei. Aceasta mărturisește că tot personalul fabricii Ferrari va beneficia de o primă fabuloasă în valoare de 17.000 de euro, cu ocazia Crăciunului.

„Compania asta pentru mine e cea mai mare onoare care mi-a fost dată. Când intru în companie se simte că fiecare persoană care lucrează acolo își lasă sufletul și viața în Ferrari. Toată lumea zâmbește, e un cod de etică, e liniște, angajații sunt fericiți.

În 2016, când am început relația cu Piero Ferrari, fiecare angajat, de la femeia de serviciu, până la CEO primea o primă de Crăciun de 5.000 de euro. Azi a fost spus public că fiecare o să primească anul acesta 17.000 de euro primă de Crăciun. În funcție de performanța companiei. Mi se pare frumos și corect. Sunt peste 5.000 de angajați”, a declarat Romina Gingașu, potrivit digi24.ro.

De ce Ferrari nu deschide o filială în România

Romina Gingașu a vorbit deschis despre motivele pentru care Piero Ferrari nu deschide o fabrică în România.

„Nu are de ce, are o singură fabrică Ferrari în lume. Nu avem vânzări atât de multe în România. Ferrari a vândut anul acesta 13.000 de mașini”, a declarat Romina Gingașu pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni