• PRO TV
  • Cel mai frumos târg de Crăciun din Europa se află în România! Jurnaliștii britanici: ”Este și ieftin”

Cel mai frumos târg de Crăciun din Europa se află în România! Jurnaliștii britanici: ”Este și ieftin”

Cel mai frumos târg de Crăciun din Europa se află în România! Jurnaliștii britanici: ”Este și ieftin”

Când vine vorba despre târguri de Crăciun, România se poate mândri cu unele dintre cele mai frumoase. Cel puțin asta este părerea jurnaliștilor britanici, care au dedicat un articol pe acest subiect.

Gallery

Conform express.co.uk, o publicație din Marea Britanie, România găzduiește unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din toată Europa. Este vorba despre cel din Craiova, care atrage atenția cu spectacolul de luminițe pentru care au fost folosite peste un milion de becuri. ”Întinsă pe toată zona orașului, piața oferă tarabe cu mâncare, ateliere de meșteșuguri și un patinoar”, consemnează sursa menționată mai sus.

@instatravel.ro ?Stiai ca este asa frumos la Targul de Craciun din Craiova? ❤️Lasa o inimioara daca vrei sa ajungi aici in decembrie? ?Pe blog gasesti mai multe informatii despre Targurile de Craciun de anul acesta: www.instatravel.ro ??Nu uita sa ma urmaresti pentru mai multe locuri frumoase. #craiova #targuldecraciun #visitcraiova #christmasmarket2023 #xmas #xmasmarket #romania ♬ Christmas Is Coming - DM Production

Spiritul Crăciunului se revarsă pe străzile principale și piețele din Craiova, iar bradul maiestuos ridicat în inima orașului, în fața primăriei din Piața Mihai Viteazul, este principalul punct de interes.

În piața Shakespeare se regăsesc brazi împodobiți cu luminițe, un carusel încântător și o mulțime de opțiuni pentru mâncare și băutură. În weekend, Centrul Vechi și Piața Frații Buzești găzduiesc show-uri, concerte și expoziții.
Târgul de Crăciun din Craiova a ajuns și pe Tripadvisor, cu recenzii favorabile. ”Este drăguț să ajungi aici în perioada Crăciunului.
Vei descoperi un târg de Crăciun încântător, plin de mâncare românească. Doar trebuie să-ți placă să mănânci”, a comentat cineva.

Foto: Facebook/ Primăria Municipiului Craiova

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni