• PRO TV
  • Meirivone Rocha Moraes, femeia care s-a măritat cu o păpușă de cârpă, va avea al doilea „copil” cu „soțul” ei

Meirivone Rocha Moraes, femeia care s-a măritat cu o păpușă de cârpă, va avea al doilea „copil” cu „soțul” ei

Meirivone Rocha Moraes, femeia care s-a măritat cu o păpușă de cârpă, va avea al doilea „copil” cu „soțul” ei

Meirivone Rocha Moraes, o femeie de 37 de ani din Brazilia, a șocat pe toată lumea când a anunțat că s-a măritat cu o păpușă de cârpă pe nume Marcelo. Uimirea a crescut în online când pe lume a venit Marcelinho, primul „copil” al neobișnuitului cuplu. Acum, familia se mărește.

Meirivone Rocha Moraes a organizat o petrecere pentru a dezvălui sexul viitorului „copil” pe care îl va avea cu soțul ei de cârpă, Marcelo. Ceremonia, organizată acasă, a fost distribuită pe rețelele sociale, pentru ca admiratorii femeii să poată fi părtași la bucuria familiei sale.

Deja mamă de băiat, Meirivone își dorea încă unul, însă a dezvăluit că va avea o fetiță, care se va naște în luna decembrie a acestui an.

Mi-aș fi dorit să fie băiat, deoarece am auzit că să ai o fată este foarte costisitor și ai mult de lucru. Dar, copilul va fi bine venit și foarte iubit de mine și de tatăl său. Marcelo este foarte fericit, deoarece și-a dorit o fată”, a spue femeia.

Gallery

La petrecerea de dezvăluire a sexului celui de-al doilea „copil” au luat parte circa 40 de membri ai familiei sale și prieteni. „Am avut chiar și dulciuri personalizate cu inițialele noastre, muzică, băuturi răcoritoare și o mulțime de invitați, la eveniment au fost prezenți în jur de 40 de persoane. Iar momentul dezvăluirii a fost într-adevăr mișto, bebelușul se va chema Marcela”, a adăugat femeia.

A fost la un pas să divorțeze de păpușa de cârpă

Meirivone Rocha Moraes s-a căsătorit cu Marcelo la începutul anului 2022. Păpușa din cârpe a fost confecționată de mama ei, după ce femeia se săturase să o audă pe fiica sa că nu are partener de dans.

Scurta lor căsnicie a fost marcată de un scandal conjugal care a ajuns în ziare. Din câte se pare, Marcelo a înșelat-o pe Meirivone, de două ori, iar femeia a fost la un pas să divorțeze.

Am aflat prin intermediul unei prietene, care mi-a spus că l-a văzut pe Marcelo intrând într-un motel cu o altă femeie în timp ce eu eram internată în spital cu Marcelinho, fiul nostru, care avea un virus. La început, am crezut că minte, dar apoi am început să mă uit în telefonul lui și am văzut conversațiile, ceea ce m-a făcut să fiu sigură că mă înșela", s-a plâns femeia, potrivit Daily Mail.

La vremea respectivă l-a și pedepsit pe Marcelo, însă l-a iertat. La scurt timp după acest incident, familia lor a fost lovită de altă nenorocire.

La începutul acestui an, femeia de 37 de ani și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale că fiul lor, Marcelinho, a dispărut. Ulterior, ea a dezvăluit că „băiatul” a fost răpit, iar cei care îl țineau captiv au cerut o răscumpărare de circa 200 de euro în schimbul eliberării sale.

Povestea femeii, posibil inventată în proporție de 100%, este pe placul celor aproape 120.000 de urmăritori de pe Instagram și celor 680.000 de fani de pe TikTok.

Fotografii: Meirivone Rocha TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni