• PRO TV
  • „ART for LIFE”: Gală Caritabilă cu licitație - o seară a Bucuriei pentru Viață -

„ART for LIFE”: Gală Caritabilă cu licitație - o seară a Bucuriei pentru Viață -

„ART for LIFE”: Gală Caritabilă cu licitație - o seară a Bucuriei pentru Viață -

În prag de sărbători, Asociația Life Call oranizează Gala caritabilă cu licitație „ART for LIFE” – o seară a Bucuriei pentru Viață.

Este un eveniment care își propune să aducă împreună iubitori de artă, artiști din diferite domenii, susținători ai Life Call precum și o parte din mămicile care sunt sprijinite de asociație.

Este o seară specială dedicată susținerii mămicilor însărcinate și copiilor lor aflați în nevoie. 

Evenimentul are loc pe 4 decembrie, la Palatul Bragadiru, de la ora 18:30.

Monica Bîrlădeanu și George Grigoriu vor fi gazdele acestei seri pline de emoție și bucurie. 

Gala va cuprinde o licitație de artă cu lucrări și obiecte oferite de artiști inimoși pentru susținerea cauzei LifeCall: pictor și artist Camelia Tutulan, pictor Ana Iulia Mihesan, artist Alex Manea, pictor și iconar Elena Murariu, pictor Horea Paștina, sculptor și pictor Silvia Elena Radu, pictor Daniela Chirculescu, pictor Pier Luigi Bertig, artist Diana Anica Zadic, pictor Vera Dan, meșter olar Cristian Munteanu, artist iconar Raluca Maria Vasile, pictor Vali Irina Ciobanu, pictor Daniel Munteanu, pictor iconar Alin Pater, pictor Iulian Capsali, artist bijutier Alina Popa, artist bijutier Roxana Balaban și fotograf Claudia Dobo Pierredon.

Licitația va avea loc în prezenta criticului și istoricului de artă Luiza Barcan

”Generozitatea și milostenia arătată de Sfântul Nicolae către copii săraci și familiile aflate în nevoie ne-au inspirat să organizăm acest eveniment în pragul sărbători lui și, prin voi, să-i ajutam pe cei în nevoie” a declarat Adelina Fronea, președintele LifeCall.

De asemenea pe parcursul evenimentului participantii vor avea parte de un program artistic deosebit. Seara va fi încheiată în spiritul Sărbătorilor de Crăciun prin Concertul de Colinde susținut de Corul Tronos Junior.

Fondurile strânse la eveniment vor fi folosite în sprijinul construirii și deschiderii unui centru maternal în zona București–Ilfov pentru cel puțin 30 de femei însărcinate aflate în nevoie, cât și pentru susținerea cazurilor pe care LifeCall le are acum în grijă.

Fiecare donație și fiecare sumă strânsă din licitații vor contribui la susținerea femeilor însărcinate aflate în nevoie și a copiilor lor. Avem în prezent 10 mămici în grijă și pe copilașii lor, care fie s-au născut, fie urmează să se nască. Unele mămici deja au ieșit de sub sprijinul nostru, fiind acum autonome, altele care apelează la noi sau pe care le identificăm noi. Unele au nevoie doar de consiliere, altele de mai mult decât atât. Nu este ușor să faci față provocărilor vieții fără ajutor.

În medie, nevoia lunară pentru a putea susține acest volum de cazuri este de 8.660 Eur. Avem mămici cărora le plătim o locuință, utilități și o indemnizație aferentă, alimente și medicamente, precum și asigurarea de consiliere psihologică și juridică.ne-a povestit Adelina Fronea, președintele Life Call.

Georgiana S. este una dintre mămicile beneficiare ale asociației. Ea  urmează să nască al 3-lea copilaș până pe 23 Noiembrie: ”Noi vă mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru noi. Nu mai avem cuvinte. Ați fost pentru noi și mamă și tată”, a scris Georgiana către LifeCall.

Sunteți așteptați la eveniment, fie că vreți să licitați pentru operele de artă, fie că doriți să faceți o donație.

În plus, Gala  „ART for LIFE” este o oportunitate de a servi o cină festivă la Palatul Bragadiru și de a celebra împreună viața!

Cei care doresc să participe la eveniment pot participa printr-o donație de 490 lei / persoană (cina și programul artistic fiind incluse). Pentru achizitia unui bilet puteți accesa link-ul: https://buy.stripe.com/8wM3fah1w1Ci9Tq00h

Partener al evenimentului: Mums in Business International Romania

 Mai multe detalii pe pagina evenimentului: http://lifecall.ro/artforlife

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni