• PRO TV
  • Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner, desfășurat în Franța. Rinda a postat primele imagini de la comemorare

Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner, desfășurat în Franța. Rinda a postat primele imagini de la comemorare

Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner, desfășurat în Franța. Rinda a postat primele imagini de la comemorare

Rona Hartner s-a stins din viață joi, 23 noiembrie 2023, după o lungă și dificilă luptă cu cancerul. Aceasta, deși a sperat până în ultimul moment ca Dumnezeu să o salveze, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar artista nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

Gallery

Rona Hartner a fost una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Aceasta apărea mereu cu zâmbetul pe buze, indiferent de obstacolele din viața sa, și era un exemplu de optimism și fericire pentru oamenii din jur. Deși actrița a reușit să învingă de două ori cancerul, a treia oară boala i-a adus sfârșitul. Vedeta s-a stins din viață la data de 23 noiembrie 2023, sub privirile surorii ei, Rinda Hartner

După anunțul decesului, o țară întreagă a fost cuprinsă de durere. Oamenii au transmis sute de mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare, iar unii dintre ei au venit tocmai în Franța, pentru a-și lua rămas bun de la Rona Hartner. 

Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner

Rinda Hartner a povestit pe Facebook câteva momente de la priveghiul surorii sale. Aceasta a dezvăluit că au fost prezenți mulți oameni dragi familiei Hartner, printre care și muzicieni, care i-au adus un ultim omagiu colegei lor de breaslă.

Mai mult decât atât, Rinda s-a arătat recunoscătoare tuturor celor care și-au dorit să își ia rămas bun de la Rona și le-a mulțumit acestora pentru prezență și implicare:

„Sunt foarte recunoscătoare tuturor celor care au participat și au organizat acest priveghi seara trecută. Biserica era plină de prieteni și muzicieni. Vă mulțumim tuturor pentru cuvintele și mărturiile frumoase scrise, vă mulțumim pentru muzica pe care a iubit-o atât de mult, vă mulțumim că ne-ați ajutat să trecem peste aceste vremuri onorând viața Ronei”, este mesajul scris de Rinda, sora ei, pe Facebook.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM A ARĂTAT PRIVEGHIUL RONEI HARTNER

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni