• PRO TV
  • În luna decembrie, PRO CINEMA te prinde!

În luna decembrie, PRO CINEMA te prinde!

În luna decembrie, PRO CINEMA te prinde!

PRO CINEMA le-a pregătit telespectatorilor o serie de filme specifice pentru prima lună din iarnă! Cei de acasă pot urmări pelicule românești, unde îl pot vedea pe Cosmin Seleși, prezentatorul emisiunii Batem Palma?, dar și pe actorii din Clanul, Maria Obretin și Silviu Mircescu. Adrenalina și suspansul vor fi asigurate de producțiile pline de acțiune, iar spiritul sărbătorilor va fi adus în casele telespectatorilor de filme dedicate.

Cu ocazia Zilei Naționale a României, PRO CINEMA invită toți telespectatorii să se bucure de producții românești. De 1 decembrie, de la 20:30, cei de acasă vor putea vedea Pup-o, mă! 3, o comedie difuzată în premieră la televizor și din a cărei distribuție face parte Cosmin Seleși, prezentatorul emisiunii Batem Palma?. Filmul urmărește aventura lui Tică, un fiu de cioban, care vrea să își întâlnească aleasa. Seara va continua cu 6.9 pe scara Richter, de la 22:30. Pelicula spune povestea unui actor de numai 30 de ani a cărui viață este guvernată de un rol greu de interpretat. În acest film joacă nume cunoscute, precum Maria Obretin, Silviu Mircescu (Clanul), Alexandru Papadopol, și Irina Ștefan (Brigada Nimic).

​De-a lungul întregii luni, PRO CINEMA va difuza pelicule de acțiune și comedii pline de suspans. Vineri, 8 decembrie, de la 20:30, telespectatorii vor putea vedea Ford versus Ferrari, film ce urmărește palpitanta Cursă de 24 de ore de la Le Mans, din 1996. Sâmbătă, 16 decembrie, de la 20:30, La cuțite (Knives out) spune povestea detectivului Benoit Blanc, care investighează crima unui scriitor renumit. Luni, 18 decembrie, de la 22:30, cei de acasă vor putea urmări A.X.L., o peliculă plină de adrenalină, în care un concurent de motocros și un câine de luptă robot fac echipă pentru a-și salva viețile de armata care se află pe urmele lor. Pe 20 și 21 decembrie, de la 22:30, PRO CINEMA aduce producțiile Ce-și doresc bărbății (What Men Want) și Într-o relație cu telefonul meu (Jexi), ce au în prim-plan relațiile amoroase ale protagoniștilor.

Perioada sărbătorilor de iarnă va fi cu filme bune de urmărit alături de cei dragi. Vineri, 22 decembrie, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmări o fantastică poveste de dragoste dintre un tânăr și o stea căzătoare, în Pulbere de stele (Stardust). Sâmbătă, 23 decembrie, de la 20:30, PRO CINEMA va difuza Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit (Mrs. Doubtfire), o comedie savuroasă despre un tată care se angajează drept menajeră în casa fostei soții, totul pentru a-și vedea mai des cei trei copii. Seara va continua cu Pur și simplu dragoste (Love Actually), de la 22:30, film ce spune poveștile mai multor cupluri ce jonglează cu vizite de familie, nunți și aeroporturi în preajma sărbătorilor de iarnă. Duminică, 24 decembrie, cei de acasă pot sărbători Ajunul Crăciunului urmărind o peliculă dedicată copiilor, și anume Babe - Cel mai curajos porc din lume (Babe), de la 16:30. Ziua de 25 decembrie va fi dedicată comediei românești 5Gang: un altfel de Crăciun, de la 20:30.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni