• PRO TV
  • Stirileprotv.ro lansează EURomânia –„Emisiunea vrea să arate și să explice ce înseamnă pentru România să fie parte a Uniunii Europene”

Stirileprotv.ro lansează EURomânia –„Emisiunea vrea să arate și să explice ce înseamnă pentru România să fie parte a Uniunii Europene”

Stirileprotv.ro lansează EURomânia –„Emisiunea vrea să arate și să explice ce înseamnă pentru România să fie parte a Uniunii Europene”

Astăzi, 29 noiembrie, stirileprotv.ro lansează o nouă emisiune digitală: EURomânia, care abordează teme de actualitate, legate de Uniunea Europeană, și care este moderată de Camelia Donțu, corespondent Știrile PRO TV.

Emisiunea de tip talk-show este filmată chiar în Parlamentul European (Bruxelles, Belgia) și se bucură de o multitudine de invitați din sfera politică și economică a celor 27 de state membre ale Uniunii Europene. Prin intermediul acestei emisiuni, vizitatorii site-ului stirileprotv.ro pot afla informații de interes din domeniile politic, juridic, social și legislativ.

Ce se întâmplă în Capitala Europei, la Bruxelles, are un impact direct asupra vieții românilor, fie că trăiesc în țară sau în străinătate. Comisia Europeană, Parlamentul European și Consiliul European iau decizii care se reflectă în orașele din România, pe străzi sau chiar în școlile în care învață copiii acestui popor. Uniunea Europeană vine cu reguli care ar trebui să aducă acea normalitate pe care întreaga națiune o dorește, de la o calitate mai bună a aerului respirat, până la folosirea inteligenței artificiale într-un mod avantajos.

În prima ediție, Camelia Donțu va aborda o temă foarte sensibilă în societatea românească - consumul de droguri. Alături de ea vor fi invitații Vlad Zaha, criminolog, și Nicu Ștefănuță, europarlamentar.

Despre EURomânia, Camelia Donțu, realizatoarea emisiunii și corespondent Știrile PRO TV la Bruxelles, declară: „Trăim vremuri pline de provocări și poate uneori mesajul politic e confuz. Tocmai de aceea, emisiunea EURomânia vrea să arate și să explice ce înseamnă pentru România să fie parte a Uniunii Europene, dar și ce fac deputații români în Parlamentul European, mai ales că în iunie 2024, ne vom alege, prin vot, reprezentanții pentru următorii cinci ani”.

„EURomânia completează seria de emisiuni exclusiv digitale produse de către PRO TV. Cu ajutorul colegei noastre, Camelia Donțu, vom putea oferi cititorilor noștri relatări și explicații pe larg despre temele de actualitate din Uniunea Europeană care au sau vor avea efect direct și asupra cetățenilor din România”, a spus Andrei Bereandă, Head of Digital PRO TV.

Emisiunea va putea fi vizionată exclusiv pe site-ul stirileprotv.ro, dar este disponibilă și pe VOYO.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni